Рупорът на Белия дом телевизия NBC шокира с репортаж, доказващ, че Крим е изконно Руски! (ВИДЕО)

Американският телевизионен канал NBC, който е основен рупор на пропагандата на Демократическата партия най-шокиращо засне и излъчи репортаж от Крим, доказващ по всвъзможни начини, че полуостровът е изконно руска земя. При все че официалната линия на Белият дом от 2014 г. насам е, че Русия трябва да върне Крим на Украйна.

Репортер на телевизията пристигна там през възстановения Кримски мост и разговаря с жителите на полуострова, които му казаха, че са готови да бранят земята си от Украйна с живота си, и че се смятат за руснаци.

„Това е нашата земя“, каза пред американските журналисти 73 г. Прасковя Баранова, която говори руски и се чувства рускиня:

„Всички жители на Крим ще облечем униформи и ще отидем на границата, за да се защитим“. Думите и бойкото й настроение са в унисон с тези на повечето хора, с които NBC News разговаря в Крим тази седмица.

„Войниците целуват близките си за довиждане на гарите. Изтребители кръжат над главите им. Военни превозни средства, носещи знака „Z“ на решетките си в подкрепа на войната, се движат по чисто новата магистрала „Таврида“, свързваща главните градове на този полуостров.

Крим е територия, гъмжаща от руски сили. Никъде това не е по-ярко изразено от Севастопол, град, който от векове е символ на руската военноморска мощ. Рибарите на пристанището всекидневно наблюдават как Черноморският флот на Русия акостира и отплава“, коментира NBC в репортажа си.

„Специална военна операция за бъдещето на Русия“, гласи билборд на път към пристанището. „Руските знамена са навсякъде, всяко трето жилище е окичено с такова знаме… но според западните съюзници и Киев – това не е Русия“, учудва се американския репортер.

ЕТО РЕПОРТАЖА НА NBC

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. НЕ Е ВАЖНО КАКВО МИСЛИ И КАЗВА АМЕРИКА И БАЙДЪН,ВАЖНО Е КАКВО МИСЛИ И ИСКА ПУТИН !!! И ЩЕ ПОБЕДИ ИЗРОДСКАТА ПАПЛАЧ В ЕВРОПА И АМЕРИКА! А НИЕ,НИЕ СМЕ ….НИКЪДЕ!

  2. Така е Иви, дреме ми на шпека, какво казали някакви си сатанински медии или техните господари.
    Случайно да знаят, че Крим е бил много по-дълго време български отколкото руски. :)

    • Те даже не знаят къде е Крим,камо ли ,че бил български!Важното е,да повтарят като папагали ,каквито са всъщност,едно и също

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *