Каракачанов: Връщайте Казармата, докато не сме останали и без един войник!

КаракачановОстанахме без авиация, останахме без флота, стигнахме дотам, че си дадохме небето да ни го пазят! Сега сме на път и да останем без войници и да започнем да си внасяме, каза Красимир Каракачанов.

Той подчерта, че в Конституцията ни  има член, по който у нас може да се върне задължителната военна служба за 6 месеца, както беше преди тя да бъде закрита. Трябва просто да се приложи този член.

Ние се намираме на кръстопътя на сериозни битки, дори на война, а нямаме войници. Нямаме сериозна армия. Младите хора  дори не могат да бъдат мобилизирани при нужда, защото нямат никаква военна подготовка. Това е просто национално самоубийство.

Ако в целия свят цареше мир, разбираемо е. Но навсякъде дрънкат оръжия, а България е незащитена. Не можем да си позволим у нас да няма армия. Какво означава това – едни ни пазят небето, други границата? – попита Каракачанов и се обяви твърдо за връщането на военната служба.

Процесът трябва да обхване всички младежи, дори тези от малцинствата, което ще получат елементарни умения да защитават страната си, освен това за тези шест месеца ще бъдат обучени и в някаква професия.

 „Времето, в което живеем е прекалено  рисково, затова а нямаме закон, който да урежда военното обучение и елементарни умения на младите хора”, каза Каракачанов.

Лидерът на ВМРО  предложи да се върне и  военното теоретично обучение  в гимназията, както беше преди години. Там учениците получаваха знания и умения да оказват първа помощ при раняване, да боравят с оръжие за самозащита и да могат да отбраняват страната при нападение.

Това ще подейства и възпитателно на някои младежи и ще бъдат стимулирани да отидат в казармата. Тя пък ще им попречи да се отдадат на наркотиците и да тръгнат по лош път, оптимист е Каракачанов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/X2qFGyczUys

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Каракачанов, мен не можеш ме мобилизира дори и да имам военна подготовка… Брато, аз не бих защитавал корумпирани депутати, министри, президенти, продажни магистрати, непукисти следователи, паразитни гета, бюрократи лапачи и крадците на къщата ми много пъти, прикривани от прокурори и следователи. Аз самият бих разстрелвал такива, а не да ги пазя… Разбийш ли, брато? Патриотизма е хубаво нещо, когато и на другите им пука за теб и са хора към теб. Ала когато страдаш от законодатели, крадливи банди, лобисти прокурори и съдии и следователи, когато ти вдигат цената на горивото мафиоти накуп, когато ти дигат и храната необосновано, а цената на петрола пада, а цената на бензина скача, пък заплати не скачат и други разходи, целият ти патриотизъм се изпарява. Идва ти да трепеш и чужди навлеци и свои местни лапачи врагове, да знайш! ако е до вас политиците аз бих ви разстрелял за вредите нанесени към нас, повечето. Особенно за изминалите 72 години терор над нас. Военната служба е за да се пазим като народ и държава. Ала народ ли сме? Тогаа що институции ме прецакват невинен? Писах до Комисията за потребителите, че Теленор ме рекетира неправомерно за пари, а нямам ползувани от тях услуги и исках да проверят какво става?. А нито писаха, нито попитаха…? за тия ли да ввоювам? Аз самият бих разстрелял тия от Комисията и други такива Комисии ако бях на власт. Заради гаврата с хората и неизпълнение на задълженията им с което подкопават институциите. Ти искаш да ходя войник? Ми на кой генерал да се подчинявам бе тарикат? то корумпе до корумпе, вие изгонихте съвестните и се обградихте управнициите с връзкари натегачи бе. даже един по-свестен министър като Вучко не пожела да остане на поста, щото не давате да се работи. Коя България да защитаваме? Дето дава на циганета и пришълци повече пари, от на един работещ месечно труженник в произодството ли бе? М тая България е смърт за нас бе, ти искаш да мра за нея ?Ами аз ако бях властта щях да разстрелям поне 500 000 боклука тук бе. И продажни следователи укрили и подставили улики, прокурори необвинили доказани престъпници по лобита, цигански банди убиващи хора крадящи и имоти, изнасилвачии, лъжесвидетели под клетва – като вещото лице с тефтерите на Златанов, неизпълнили договорите си по общественни поръчки по тяхна вина предприемачи – като построилите магистралата, че се ремонтира наново след завършването и с нови пари и хилядии други бандити бе. Ти искаш тия да защитавам ли бе? Ми аз бих ги разстрелял ако можех ти искаш да ходя да им пазя крадливите вредни мутри ли бе? Я се гръмни! Върви ти да пазиш бандити….!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *