Шок! Братухчев си откупи гащите с 5 бона от парите за наградата в Брадъра

Братехчув голНов гаф на Борис Братухчев, който ги твори един след друг в Къщата, хвърли брадърите в ярост и показа истинските им лица.

Тъй като всички са без багаж още от влизането им в играта и ходят със служебни ризи и потници, отпуснати им от продукцията, сега Големият брат реши да върне на двама души куфарите. Условието беше да се проведе търг и който даде най-голямата сума, той си взима багажа. Уловката пък беше, че тези пари се взимат от общата сума за награден фонд – 50 хиляди лева. Досега тази сума се беше стопила на 42 хиляди заради различни напушения на правилата и последвали наказания.

Всички за пръв път единодушно решиха да напишат нула лева и да я карат без личните си вещи в името на наградата. Но когато се отвориха офертите, се оказа, че безличната и незабележима досега Николина е написала 59 лева, а Братухчев 4,999 лева. Той веднага се оправда, че това били пет лева без една стотинка, но бързо бе разконспириран, че са 5 хиляди.

Този път дребничкият мъж едва не изяде боя от развилнелите се мъже и жени. Богатият строителен предприемач Цецо се метна отгоре му и едва не му заби шамар в лицето. Всички гракнаха в един глас насреща му, макар и до един, без Аделина, да декларираха, че не  са влезли в предаването заради парите, а просто да се позабавляват.

Толкова ли ти струват насраните гащи бе, ла*но! – крещеше в несвяст Цецо. Толкова ли ти струват тениските и гребенчетата?

Братухчев се нацупи и отказа да си вземе багажа, докато Николина вече се преобличаше в собствените си дрехи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *