Шокираща суета! Соня Култуклиева влезе в Брадъра с цял камион багаж и златни прибори за хранене

Соня багажЖурналистката Соня Култуклиева обърка брадъра с модно ревю и парад на суетата.

За ужас на съквартирантите тя се появи с един камион куфари, собствен щендер с дрехи, колкото в една модна къща, безброй парцалки и обувки и удари Евгени Минчев в земята, като си донесе позлатени прибори за хранене. Ще видите сега селянчето от Петрич колко се е издигнало, заяви гордо тя и впрегна всички мъже, начело с Къци да й пренасят багажа и да го нареждат под матрака й.

Естествено той не се събра там и те се обгради с щендери и закачалчици.

За какво ти е всичко това, попитаха в един глас Къци и Ваня Червенкова. Обичам да съм добре облечена и всичките ми любими неща да си ми под ръка, заяви журналистката и хвърли в недоумение останалите. Тя даже извади специално лекарство против запек и го предложи на Ваня, която от приличие каза, че ще го вземе, ако й потрябва.

При миналото й участие, което продължи само една седмица и беше изгонена, тя се преобличаше по три пъти на ден и демонстрираше на всички тоалетите си. Сега е заявила твърдо, че ще остане до финала, но съквартирантите набързо изчислиха, че за 28 дни ще трябва да сменя одеждите си по четири пъти, за да може да ги покаже всичките.

Междувременно Соня хвърли око на атлетичния Борислав и започна да флиртува с него, а той пък на жени не отказва, независимо на колко години са.

https://youtu.be/Uyen3KNZCyk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *