Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нагло! Соня Колтуклиева иска оставка на Орешарски в Биг Брадър!

Соня оставкаНатруфена с модерен тоалет, изкипрена с модна прическа и нахлузила скъпи бижута, журналисткта Соня Колтуклиева се появи снощи като коментатор в БИГ Брадър. Яко нахъсана, тя не коментираше толкова поведенито на съкравтирантите, а хвърляше дебели намеци за обстановката в страната и протестите.

Протестът на Джийсън тя окачестви като протестът на младите хора в страната, а поведението на Златките, като на осъзналите се млади хора в страната.   Явно главен неин дразнител бе другата коментираща – депутатката Таня Буруджиева, началник на кабинета Станишев. През цялото време Соня опонираше на Таня, сякаш не ставаше дума за второстепенно блудкаво риалити, а за  международното положение и световния мир.

Когато Ники Кънчев попита – Кой от съквартирантите смятат, че трябва да си отиде, Култуклиева скокна от мястото си и извика: „Пламен Орешарски трябва да си отиде!“ Кънчев меко й припомни, че е в друго предавнане и става дума за съквартирантите.

След рекламите Соня успя да напише на пръстите си сумата оставка с червило и да ги размята под носа на Буруджиева, приканвайки я да накара Орешарски да си подаде оставката. Депутатката спокойно й отвърна, че би й отговорила в друго предаване и нека в момента да се придържат към формата. Но аз се бунтвам, моята журналистическа съвест се бунтува, изрецитира Соня.

Вашата журналистическа съвест отдавна трябваше да се разбунтува, още по време на ГЕРБ и безобразията на ГЕРБ. Късно сте се сетила, отвърна началничката на кабинета и продължи да говори за отношенията Джийсън-Пенка, за което и беше поканена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Нагло! Соня Колтуклиева иска оставка на Орешарски в Биг Брадър!

  1. НИКО Отговор

    29.11.2013 в 8:30

    ТАЯ ПАЧАВРА ОТ ДС ДА СПРЕ ДА ГОВОРИ НЕСВЪРЗАНИ ИЗРЕЧЕНИЯ ЗАЩОТО ЩЕ И ХВРЪКНЕ СКАЛПА. ТЯ ПЛЮЕ ПО ПАРТИЯТА КОЯТО Я НАПРАВИ ИЗВЕСТНА КУРВА НО И СЕ ВИЖДА МАЛКО. СПРЕТЕ ДА КАНИТЕ ТАЯ ЛИЧНОСТ ЗАЩОТО КАТО Я ВИДЯ НА ЕКРАНА И ЗАТВАРЯМ ТЕЛЕВИЗОРА.
    СМЪРТ НА ТАКИВА НЕДОДЯЛАНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ КОИТО НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ. А СТАРОТО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *