Петрозар напуснал Ива Екимова, защото тя се омъжила за работата си

Ива ПетрозарБившият любим на Ива Екимова – Петрозар, многозначително подхвърли, че двамата може и отново да се съберат, но при определени условия.
Ние сме в много добри отношения и не мисля, че ще се загубим един за друг като личности, казва той и  е категоричен, че няма вина за раздялата им, но на този етап връзката им е напълно изчерпана.

Не е вярно това, което се изписа навсякъде,  че сме си омръзнали и вече нямаме какво да дадем един на друг. В една връзка двамата трябва еднакво да поддържат пламъка и горенето, но на практика се получи така, че единият стои и дава всичко от себе си за любовта, а другият няма време и само работи от сутрин до вечер, понякога и нощем и често в събота и неделя.

Няма как да се получи хубава връзка, когато единият вечно отсъства и се е отдал на работата си, която се оказва, че е по-важна, отколкото човека, когото обича, каза с огорчение  Петрозар, намеквайки, че му е писнало да стои сам, докато любимата му прави денонощно кариера.
Екимова наистина е свръхамбициозна, тя не спря да се труди като пиар, като университетски преподавател, да приема всякакви покани за телевизионни изяви и да оставя любимия си сам вкъщи.
А сега след раздялата, се вкопчи като обезумяла в работата си. В момента ни устройва всеки да живее сам. Това е най-доброто – твърди Петро. И докато Ива тича по задачи, той се развлича с мъжка компания  и  поства  снимки от екскурзии в Гърция и Куба. Места, на които би трябвало да е с любимата си, но тя няма време да го придружи.
Въпреки че е оставил вратата отворена за нея, Петрозар често си прави фотоси  с девойки в  столични ресторанти и клубове. Говори се, че до него е бившата приятелка на футболния деятел  Вальо Михов, която пък за няколко години го одрусвала с милиони.
Любопитно е и че една от екскурзиите на Петрозар е била в компанията на икономическия министър Божидар Лукарски.

https://youtu.be/XuhgUPcYB-Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *