Цветанка на Веско Маринов зарязана от гаджето си, харесал си по-млада

Веселин Маринов и ЦветанкаПресаташето на ЦСКА – Иван Ченчев, вече  разлюби бившата съпруга на Веско Маринов – Цветанка, пише „Всеки ден“.

Чаровният мъж  с размекващ  зелен поглед и завидна физика е забил колежка в парламента и то веднага след като положи клетва като депутат на мястото на Петър Курумбашев.

Ченчев е омаял  една от секретарките с вид на моделки в парламентарната група на социалистите – доста по-млада и значително  по-различна на външен вид в сравнение с Цветанка, която беше по-стара от него с шест години.

За разлика от Цветанка, която Веско Маринов хвана в изневяра със СРС и с помощта на приятеля си Цетанов, новата любов на сексапилния тип  е фино девойче с изписани  черти и натурална брюнетка. Двамата често оставали насаме в  празните зали на парламента да бистрят уж политиката, но некой не знае какво си говорят, опрелиглави една до друга..

Според приказки на колеги красавецът в червените редици, накарал много от колежките си да въздишат тежко и тайно да искат да заемат  мястото на девойката в сърцето му. Завиждат й и част от журналисткита, които дежурят в парламента, за да отразяват събитията, ако изобщо има кворум и стане нещо достойно за писане или снимане.

Така Ченчев се радвал на всеобщо дамско внимание, а Цветанка се била затворила в покоите си и не искала да вижда никого. Тя даже се обадила на бившия си да я утеши, но той пък бил забил нова мацка и изобщо не му било до бившата му невярна половинка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *