Андрей и Иван останаха безработни, правят метани из телевизиите

Иван и Андрей кефНовият другар в живота на Бориса Тютюнджиева Андрей Арнаудов вече сериозно е  притеснен дали ще може да продължава да захранва сметката си с тлъсти хонорари.

Откакто стана ясно, че през новия сезон нещата няма да са така розови и мащабни, както бяха досега, тандемът  Иван и Андрей хвърля кански усилия да си намери нова телевизия, която да ги приюти.

От ТВ7 им дължат милиони за „Къртицата“, но и те като останалите продуценти и водещи останаха с пръст в уста. Те могат и да съдят бившите си партньори, но и да спечелят делата, няма откъде да се вземат пари, тъй като сметките на телевизията пък са блокирани в КТБ.

Ако е вярно, че старата любов ръжда не хваща, то обикалянето  на Арнаудов из  офисите на btv не е лишено от известна логика. С дребната подробност, че където и да се изявяваха , двамата опосуми не си тръгваха со кротце и со благо, а със скандали и вадене на кирливи ризи. Което води до извода, че едва ли във въпросната медия ще го посрещнат с братски прегръдки,  хляб и сол.

Двамата избягаха и от Би Ти Ви, и от Нова телевизия с гръм и трясък, като оставиха предавания и сезони недовършени и отмъкнаха целия си екип, проваляйки програмната схема. А колегите им също не питаят топли чувства към тях, тъй като трябваше да запушват дупки в последния момент.

Хилядарките обаче трябва обезателно да литнат към сметките им от  септември, тъй като Иван има много харчове покрай Ирина и децата й, а  Андрей се притеснявал, че ако няма дебел портфейл,  ще изгуби и Бориса, която е скъпо момиче и само за няколко месеца унищожила с капризите си половината му спестявания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *