Емануела забременя от милионера Динев

Емануела хубаваЕмануела е бременна от Димитър – синът на Динко Динев, който е един от прочутите с богатството си морски милионери братя Диневи.

За връзката между двамата се говори отдавна, но те се срещат тайно, той като чалгаджийката вече не вярва на мъжете, а мъжете пък от семейството сменят жените си като носни кърпички. Но пък ги осигуряват пожизнено, ако им родят поредния наследник.  Съмненията, че певицата е на път към второто си майчинство се породили от нейни участия в столичен клуб, в който тя се появи с наедрели ханш и коремче. Но с лъчезарна усмивка.

Преди няколко дни Емануела тайно посети и  клиниката на звездите „Малинов” почти по мрак, вероятно  да не бъде разпозната. Причината за късната й визитата й не  бил рутинен дамски преглед, а си е направила контролен за проследяване на бременността, тръдят  от санитарния персонал на медицинското заведение.

Тъй като било още рано,  видеозонът не е  установил пола на детето, по някои настъпили видими промени във фигурата й лекарите прогнозирали, че отново ще бъде  мъжка майка. От първия си мъж Емануела роди  син, Христо, който вече е на  тийнейджърска двъзраст.

По примера на Кали, певицата не се е отказала да пее и все още обикаля клубовете. Скоро обаче ще й проличи и не е ясно дали ще заложи на суетата и ще спре да се показва на сцената или като пълно перде ще пее почти до раждането.

Засега не е ясно Димитър ще се жени ли за певицата, или само ще признае детето и ще плаща щедра издръжка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *