Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъжкото достойнство на Андрей Арнаудов – 8 см!

Диян НеделчевШоуто Къртицата, което само себе си нарича най-мащабното започна да изпростява до такава степен, че мъжете вътре започнаха от скука да мерят мъжките си достойнства, но тези, които се намират в боксерките.

Тон за песен даде Моро, който замечтано каза, че ако му падне Марина, ще й направи такъв се*с с 25 сантиметровия си кларинет, че щяла да го помни два живота. Тази реплика беше повтаряна толкова пъти в ефир, че най-накрая Икебаната се размисли и каза – абе не може да бъде! Иван и Андрей2 Аз се имам за нормален мъж, но имам само 17 сантиметра. Иван веднага започна да го разпитва направо в ефир кога го е мерил и с какво. Деян Неделчев срамежливо обясни, че когато бил на 20 години взел шивашкия метър от къщи, усамотил се в стаята си и направил точни измервания, които показали 17. И понеже всички партньори го хвалели после по време на дискретните му връзки, не разбира хвалбата на Моро и дали изобщо това е хвалба. То си е живо наказание, ако е истина, промърмори певецът.

Иван обаче така се беше вдъхновил от типично мъжката тема, която се разтягаше пред очите и по точно ушите на жените, че веднага заяви, че ще им издаде една тайна. Размерът на Андрей бил разликата между Моро и Деян, а зрителите веднага изчислиха, че осем сантиметра. Темата веднага бе поета от коментиращите, които бяха при Андрей. Те бодро го успокоиха, че осем сантиметра стигат, а останалото е лакомия. Този дълбоко съдържателен разговор се лееше близо 15 минути и нямаше нищо общо с темата – кой да му с и не види, е къртицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *