Цветанов и Веско Маринов шорти до шорти в „Албена“

Цветанов МариновЦветан Цветанов е решил твърдо да влезе във форма за изборите. Затова и в кошмарните жеги той прави сутрешен крос в курорта „Албена“, където беше отседнал.

Цецко, както на галено го наричат някои, никога не тича сам.  Най-малкото с него е охраната му, която също е принудена да търчи под палещото слънце, за да го брани незнайно от кого. Къде са скрити пищовите, или въоръжените тичат на втори план, не е ясно от снимката.

Всеки ден се намирал по някой, който да засвидетелства предаността си към бившия вътрешен министър и да му направи кефа, като потича с него. Тези дни по трасето се потил лично Веско Маринов, който всъщност се поти дори под климатик. Той направил немислимито. Разтресъл телеса из алеите на курорта и потичал поне докато го снимат с кумира му.

На другия ден казал, че си има работа и отшумял, за да не подлага крехкото си тяло на такива мъчения.

Цветанов почивал активно, но и работел активно. Докато се излягал край басейни и плувал в морето сутрин, следобед се отдавал на партийна работа.  Канени и неканени активисти на ГЕРБ идвали да му се подмажат, да докажат колко са предани на партията, или да поговорят за изборите.

Бойко Борисов заяви, че ще говори лично с всички кандидат-депутати и ще им направи изпит. Никой не знае обаче, че те първо минавали през Цветанов, той ги преслушвал, а чак след това, ако минат изпита при него, отивали на изпит при началника.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *