Яростно от Смолян: Още малко ще търпим простащините на ГЕРБ, и с камъни ще ги изгоним!

МБАЛ "Братан Шукеров"

Разярен от некадърното и популистко управление на ГЕРБ в града му смолянчанин изпрати на редакционната поща на сайта ни skandalno.net следното писмо! Бързаме да го споделич с вас – нашите читатели:
Здравейте приятели от най-честната медия в България – Skandalno.net! Бих желал да споделя с вас и вашите читатели следното:
Управляващите ГЕРБ-ери в Смолян правят всичко възможно да изсмучат и последната капка кръв която е останала на мизерстващите жители в града и региона. Не знам с какви очи кмета на Смолян Мелемов и колежката му Шамаранова обещаха, че ще решат проблема с паркирането около МБАЛ – „Братан Шукеров“ в гр.Смолян. То не бяха предизборни обещания за многофункцианален паркинг, то не бяха обещания за благоустрояване на пространството около болницата… И на какво ли още не се наслушахме, за да ги изберем и да налапат кокала на властта… и да изведат Смолян на първо място по безработица в България. Е, избрахме ги, и какво получихме? Ами получихме 2 лева на час, за да паркираш в района на болницата! И ако не платиш, ще ходиш пеш до спешното отделение. Защото въпреки, че 30 минути първоначално са безплатни, за 30 минути не могат да ти измерят кръвното, да ти направят снимка или да ти вземат кръв за

Николай Мелемов

изследване. И когато все пак получиш спешна помощ, разбираш, че дължиш и 2 лева на час за паркинг. Има и по- фрапиращ случай: Човек от Девин, където герберката Дариткова сложи кръст върху болницата, която обслужваше няколко Общини, пристига на спешен преглед в Смолянската болница. Оказва се обаче, че същия трябва да остане в болницата на стационарно лечение, защото състоянието му е критично. Човекът бил дошъл с колата си, а тя останала на паргинга отпред. И когато го изписали след 7 дни, вие сами си направете сметка колко трябвало да плати за престоя на автомобила си. Ще ви помогна – 7 дни по 8 часа на ден престой са 56 часа, по 2 лева – прави 112 лева. Е, това не е ли жив пладнешки обир на населението на Смолян?!? А тия дни Цветан Цветанов дошъл в града да ни разяснява колко са хубави техните управници от ГЕРБ. Още малко ще ги търпим и с камъни ще ги изгоним!
С уважение: Камен Бралов, гр. Смолян

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Още малко ще търпим простащините на ГЕРБ, и с камъни ще ги изгоним!…..и ще си върнем серГЕЙ,с рози дупе накичил та да ни е.е мамата окончателно за да ни дойде акълът.

  2. Сергей , на когото майка му е украинска еврейка , обича повече България от Бойко ! ПРЕКРАСНО !! :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *