Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цветан Цветанов се кротна! Спря да изневерява на жена си

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

Чудо на чудесата! Цветан Цветанов, който години наред не спираше да кръшка на жена си Деси, е свил знамената и в момента кротува смирен в семейното ложе. Покрай тежките си съдебни проблеми Цецо Ухото нямал никакви сили да поддържа паралелни връзки е замразил всякакви интимни отношения с красиви представителки на противоположния пол, научихме от приближени.

„Да не би покрай стреса вече да няма никакво либидо?“, тревожат се стари мющерии на похотливия Цветанов.

Легенди се носят за завоеванията му сред нежния пол, почти като бащицата Бойко Борисов. Както сме писали, сред аферите му е и романс със сек*апилната прокурорка Ася Петрова, която заведе дори в братска Америка със себе си, за да й се радва на воля.

Като легенда в журналистическите среди пък се разнася и култов случай отпреди 7-8 години, когато Цветанов работеше в общината плътно до Бойко Борисов. Журналистката от „Дневник“ Петя Владимирова – жена на около 60 години, днес пенсионерка, правила интервю с него и след разговора им влязла засукана мацка, която също се представила за репортерка. Не щеш ли обаче, 5 минути по-късно Петя Владимирова се сетила, че е забравила в кабинета на Цветанов торбата си с покупки от кварталния супер.

Женицата се върнала, за да си вземе зарзавата, но – виж ти! – кабинетът бил заключен. Петя потропала настойчиво на вратата и след минута суетене и странни шумове хубавата „репортерка“ отворила портата. Пред очите на журналистката се разгърнала трогателна гледка – Цветанов се бил проснал на дивана гол до кръста, свалил ризата си, а на ръката му висял апарат за кръвно.

„Ох, стана ми лошо, вдигнах кръвно и момичето бе така любезно да ми го премери“, смутолевил зачервеният Цветанов. Журналистката набързо си взела покупката и се изнизала безмълвна, за да не пречи на „медицинския преглед“.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *