Веско Маринов се появи с гадже на сватбата на дъщеря си

Веселин Маринов и ЦветанкаВеселин Маринов гордо афишира новата си любов, на сватбата на дъщеря си от първия брак Йоана.

 Бардът с нежна душа, който има  два развода зад гърба си продължава горещо да вярва, че може отново да срещне голямата  любов и изобщо не спира да я търси. По метода проба грешка той излиза нонстоп с различни дами. Най-новата му тръпка  била на 33 години, а според неволни свидетели на топлата му афера дамата имала визията на супер модел.

Маринов се появил  с красавицата на сватбата на дъщеря си и запознал любовницата си с Мария, която е негова първа съпруга и с която той дели живота си цели 20 години. И която заряза заради невярната Цветанка.

Изпълнителят на сълзливи балади все още ходи като залят с вряла вода заради изневерите на втората си жена Цветанка, която му сложи рога, достойни да влязат в музей на ловните трофеи. Сега обаче Веско бил страшно щастлив с младата си изгора и даже обмислял да я помоли  да живеят заедно, а после и да се задомят. Тя обаче доста се колебаела дали да предприеме тази крачка. Причина било бурното любовчийско минало на звездата, за което се носят легенди.

 Всички знаят, че си е бройкаджия бързо  се влюбва, бързо разлюбва и трудно може  да спечели пълното доверие на някого, категорични са негови приятели.

Самият Маринов пък силно си вярвал, че е много романтична натура и не е виновен, че се е влюбвал толкова често. Това му било заложено и той не можел да остане равнодушен пред красотата на нето една жена. Макар че на Цветанка беше верен, тя пък му го върна за всичките му предишни изневери.

Наскоро пък бе разпространена и новината, че Веско започнал да сваля девойчета с любовни СМС-и.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/773aELFm_Tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *