Японец предлага брак на Марта Вачкова

Марта Вачкова се колебае как да постъпи

Марта Вачкова
Марта Вачкова

Вечно усмихнатата Марта Вачкова има сериозни проблеми в настоящето, издадоха нейни приятели. С настъпването на пролетта самотната актриса зажадня за мъжко внимание и преобърна целия интернет, за да си намери подходящ партньор.

Тя призна наскоро пред колегите, че дори си е направила платена регистрация в известна интернет агенция за запознанства, откъдето обещали да ѝ намерят мъж. Въпреки това предпазливо отказали да се ангажират със срокове, позовавайки се на собствения си опит.

Марта Вачкова
Марта Вачкова

За щастие на Марта Вачкова обаче, само седмица след регистрацията ѝ в интернет търсачката на любов, пощата ѝ се препълнила с писма от нетърпеливи ухажори, готови на всичко за първа среща. Според слуховете сред тях има двама руснаци, англичанин, американец и дори представител на далечна Япония.

Именно японецът е най – настоятелен в мераците си за близост с Марта Вачкова и само за седмица изпратил повече от пет любовни писма. Човекът заявил, че е силно впечатлен и за него не представлява никакъв проблем да дойде за лятото в България. Представил се като солиден бизнесмен със собствена компания за интернет услуги, в която работят повече от 300 души.

Какво е решението на Марта Вачкова все още не се знае. Единствено споделила, че е силно впечатлена от японския бизнесмен и възнамерява да го покани на гости дори и само, за да се запознаят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SZlsh863cp8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.