Наша гордост! Пламен Богданов калесан в САЩ да оножда по*но актриси

ПламенРиалити героят от „Биг Брадър“ Пламен Богданов, стана гордост за всички български мъже.

След като обяви, че е бил любовник на почти всички чалгаджийки, а тарифата му на жиголо лъсна в жълтите сайтове, сега той е на път да се сдобие с международна слава.  Бившият ритнитопковец, играл за малко в треторазреден отбор,  получил оферта от известен американски продуцент на филми за ценители. И то не за какво да е, а за главната роля, която пък ще се състои в яки се*суални подвизи на екрана.

Офертата Богданов получил преди десетина дни, а според негови приятели  договорът бил едногодишен. За това време той с пот на чело трябва да заснеме  100 яки  пор*оклипа, които ще бъдат пускани в  най-големите по*ноканали в САЩ и ще го гледат милиони зрители.  Предлаганата сума,  за която големият мачо ще развява на показ  мъжкото си достойнство пред камерите е доста голяма , става въпрос за близо милион долара, но пък в условията влиза се*с с жени, мъже, групов…нещо, което няма да стресне нашенеца, тъй като вече го е правил.

Мераклията да се прочуе на всяка цена и да спечели много пари, обаче на първо време не се съгласил. Най-вероятно искал по-висок хонорар и приятели го посъветвали да се направи на недостъпен и да си вдигне цената.

Такива като него обаче има много и като нищо на продуцентът ще си намери друга креватна звезда.

https://youtu.be/_SZP13M_tek

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Право в десятката. Той и без това работи същото, но за по-малко пари

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *