Суетният Ники Кънчев стоял 50 дни на салата заради Брадъра

Ники и АлексНики Кънчев, който от години  води „Биг Брадър“ и тази година отново ще е негово лице, е отслабнал драстично заради старта на предаването днес.
Той е смъкнал над 15 килограма и непрекъснато се хвалел на колегите си с новите си форми и извивки. Всички знаят, че той е по-суетен и от жените и не можел да се появи в ефир с коремче и двойна брадичка.

Ники се заинатил и в най големите жеги ял само салата и разчитал на природната сауна, която го чакала отвън. Диетата му продължила  месец и половина и днес за старта той е заприличал на фиданка. Е, малко стара фиданка, но все пак не висят излишества от плът по нея.  „Господин Стани богат“ се оправдава, че  бил напълнял покрай журирането си в „И аз го мога“, понеже все стоял на стола.

Явно през следващия сезон  трябва да го сложат сред участниците да се катери по въже и да скача през обръчи, тогава ще свали всичките си килограми без никаква диета, шегуват се колеги.

В едномесечния „Биг Брадър“ Кънчев ще се появява само в  понеделник, за да изгони някой от участниците, а дейли епизодите ще бъдат водени традиционно от Алекс Сърчаджиева от вторник до петък.

Съквартирантите ще се номинират за изгонване в четвъртък, но още не е ясно в пряк ефир, или на запис.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *