Геят Кристиян: Не спах с този Божинов, друг беше!

Крис изповедалняТипично по гейски първият изгонен от Биг Брадър се извъртя като палачинка и удивено възкликна: Как ще съм спал с футболиста Валери Божинов? Аз даже не зная, че има такъв футболист.

Кристиян изрази дълбокото си и театрално учудване, че някакъв ритнитопковец се обидил от неговото изказване. Да не би само той да се казва така? Много хора имат подобно име. Моят човек беше пластичен хирург, обясни половото недоразумение и даже намери телефона на Валери /истинския/ да му се извини.

Естествено, футболистът не вдигнал, защото както винаги бил зает с тренировки, а Кристиян каза, че ще му пише лично и че явно е станало някакво объркване при монтажа на визитките им.

Сега Валери остава с пръст в уста, защото наистина в България могат да се намерят поне 1000 души с неговото име и няма как да съди Крис за клевета. Няма как да съди и Нова телевизия, защото оттам ще кажат, че са питали специално участника за кого става дума и са разбрали, че визира съвсем друг човек. Никой адвокат не би могъл да спечели подобно дело, само защото има съвпадение на имена и преди това трябва да докаже, че го е направил съзнателно.

Междувременно стана ясно, че Крис е проституирал у нас и в чужбина, купил си малка къщичка в Жернов, сестра му също била проститутка, а останалите му братя и сестри живеели в друго село и се препитавали от кражби. Самият той пък взел пари назаем, за да си купи прилични дрехи, с които да влезе в „Биг Брадър“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *