Нагло! Цветан Цветанов призова журналистите: Гласувайте по съвест… за ГЕРБ!

ЦветановВеднага след като регистрира ГЕРБ пръв в ЦИК  за местните избори Цветан Цветанов дръпна поучителна реч към представителите на медиите, които чакаха да му направят снимки.

Първо той се обърна към БСП и вместо да похвали в случая младите социалисти от опашката за регистриране, които отишли да купят вода на ожадняло момиче от редиците на младежкия ГЕРБ, Цветанов иронично каза, че се надявал социалистите да не носят само вода по време на предизборната кампания, а истински да се включат в борбата за кметските места.

Шефът на предизборния щаб, който между другото все още е и подсъдим, първо каза, че изборите не били самоцел на ГЕРБ и те не искали да спечелят на всяка цена, а след това веднага се самоопровега, като каза, че амбициите на партията били да вземе властта в общини като Враца, Монтана и цялата североизточна България. Плюс Кърджали.

Като капак на всичко той призова присъстващите на импровизираната пресконференция журналисти  на изборите да гласуват по съвест за…ГЕРБ.

Доста от сервилните медии, купени от ГЕРБ даже не посмяха да напишат безумните думи, изтърсени от специалиста по избори Цветан Цветанов. Явно както в Биг Брадър, така и в цялата страна нещата са предрешени. Иначе всеки може да си гласува, но резултатът ще е какъвто Цв. Цв. реши написаха безпартийни граждани във форумите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Цецо, а ти защо не влезеш по съвест в затвора? Нали те осъдиха?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *