ШОКИРАЩ Доклад на МО: България е ОКУПИРАНА ОТ ЧУЖДИ ВОЙСКИ! Виж Тук:

Българската армия не е в състояние да охранява границите и да гарантира суверенитета на страната! Шокиращата информация беше обявена днес в доклад на Министерство на Отбраната.

Стряскащите заключения на военното ведомство всъщност бяха оповестени още преди година от служебния министър Стефан Янев. Но щом Красимир Каракачанов оглави министерството, същия обяви с гръм и трясък, че докладът не бил верен и той щял да изготви нов.

Година по- късно, Каракачанов, на практика повтаря изцяло заключенията на предшественика си от служебното правителство на Огнян Герджиков.

Българските въоръжени сили са в невъзможност да изпълняват задачите си по мисиите, произтичащи от конституционното им задължение да гарантират суверенитета, независимостта и териториалната цялост на България в рамките на колективната отбрана на НАТО“, пише в доклада, изготвен от ведомството на Красимир Каракачанов.

Като причини за злощастното състояние на българската армия се посочват: недостатъчния бюджет, остарялата техника и … „нарастващата некомпетентност на личния състав“.

Но не си правете илюзии. Заключенията в този доклад на МО, макар и напълно верни, са съгласувани със САЩ. И ГЕРБ ще ги използва като предтекст оттук-насетне да заделя за отбрана по-голям процент от БВП на страната. Това изискване е на Вашингтон, който от 3 години върло натиска всички държави в НАТО да започнат да отделят по 2 % от Брутния си Вътрешен Продукт за отбрана.

По- същественият въпрос обаче е следният: Защо след 14 години членство в НАТО, състоянието на отбраната ни е така трагично? Защо след 14 години в най-големия военен съюз на планетата, армията ни е доведена до състояние да не може да изпълнява функциите си по Конституция – а именно, да гарантира суверенитета на България!

Накараха ни да нарежем първокласното си въоръжение и военна техника за скрап, понеже били руски. Нови НАТО-вски така и не получихме. А сега се оказва, че нямаме нито въоръжение, нито състав, с който да пазим границите си!

Нарязани за скрап български изстребители

В същото време, черноморските ни военни бази и две бойни летища са под контрола на американски военни. В българската морска акватория гъмжи от натовски военни кораби от най-различни западни страни. По пътищата ни се транспортира американска военна техника, която янките складират в базите си у нас и насочват към Русия.

Нека сметнем 2 плюс 2: Ако собствената ти армия не може да ти гарантира суверенитета, а на територията на държавата безпрепятствено шестват чуждестранни военни, чиято мощ е стократно по голяма от тази на националната ти армия – това не е ли ОКУПАЦИЯ?

„Те са наши съюзници – имат това право“, ще кажат дежурните платени клакьори на властта. Но щом сме съюзници, защо нашата армия не разполага със същата, или поне подобна техника? А вместо това сме горди притежатели на един-единствен годен да лети изтребител… и едно ръждясало корито, носещо карикатурното име- бойна фрегата „Дръзкий“ И ако не можем да си позволим повече, заради беднотия, защо нашите военни „партньори“ не ни доставят (както това правеха руснаците преди 89-та г.) И… при това положение дали България изобщо е член на НАТО или е окупирана от него?!?

Ние от Skandalno.net правим следния извод: Армията ни беше умишлено унищожена от „партньорите“ от Алианса с едничката цел да не е в състояние да защити суверенитета на България. Събуди се българино! Страната ти е военно окупирана и икономически колонизирана. А към днешна дата държава с името България вече не съществува. Само една жалко населена територия! Факт! И Амин! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Не само България. Европа е разоръжена и окупирана от англоезичен армейски корпус. Това се извършва под прикритието на „руската заплаха“. На САЩ и Великобритания им е необходим враг, който да дава основание за наличие на „съюзнически“ войски в Европа и за нейната реална окупация.
    Не случайно от години Великобритания провежда по-агресивен курс към Русия, отколкото САЩ. С армейските си поделения те налагат на Европа и на смотаняците еврогейове своя имперска политика, за сметка на икономическите загуби и срив на международния престиж на ЕС. А България по робска традиция е по-католик от Папата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *