Грандиозен Провал за Борисов в Русия! Вижте как ПУТИН СЕ ИЗГАВРИ С Българския Премиер:

Грандиозен провал за България издейства Бойко Борисов при посещението си в Москва! Премиерът пропиля последния шанса страната ни отново да стане енергиен фактор на Балканите. Вместо това през следващите години България ще се превърне в енергийния просяк на Източна Европа.

Издънката на Борисов обаче бе напълно очаквана, след като три дни по- рано същият посети Украйна и изказа категоричната си подкрепа за фашисткото правителство на Петро Порошенко. Украинският про-американски президент, който продължава най- методично и садистично да избива руското население в Донбас, както и да тероризира бесарабските българи в цяла Източна Украйна. Вижте тук

А ето какво се е случило на най- важното събитие от посещението на българската делегация в Русия – срещата на Борисов с президента на РФ Владимир Путин. И то по думите на самия Борисов от брифинга след срещата:

След като запознал надълго и нашироко Путин с инициативите на българското евро-председателство, Борисов продължил да нищи следните ключови теми:

– Западните Балкани: По поръчка на САЩ през последната една година Борисов активно лобира за присъединяване на държавите от Западните Балкани към ЕС и НАТО. Такъв беше и един от основните акценти на българското евро-председателство. В разговора си с Путин, Борисов изтъкнал заслугите си за това пресъединяване. И тук възниква въпросът: Знае ли Борисов, че Русия е върло против Сърбия и Македония да стават членове на Алианса. Луд ли е Борисов, глупав ли е или не е бил добре информиран.

– Борбата с тероризма: Борисов настоял за по-интензивен диалог и съдействие между двете държави по този сериозен проблем.

– Сирия: Интересна тема, която българският премиер е поставил на срещата си с Путин. Какво обаче общо има близкоизточната арабска страна с българските национални интереси – остава пълна енигма. Повдигайки сам тази тема, Баце Банкянски явно е забравил нещо, което обаче в Москва добре помнят. А именно: Българското правителство, доминирано от ГЕРБ, подкрепи незаконните удари на САЩ по Сирия на 14 април тази година. Удари, които Русия категорично осъди.

В края на срещата си с Путин, Борисов все пак се е престрашил да отвори енергийната тема. Но на мига бил попарен: Путин категорично отхвърлил идеята на Баце за газовия хъб „Балкан“, която Борисов се опитва да лансира, откакто провали „Южен поток“ преди няколко години.

Вместо това Владимир Владимирович повторил още веднъж онова, което каза и миналата седмица пред Президента Радев: Русия е съгласна да се върне към проекта АЕЦ Белене. Стига сделката да е взаимно-изгодна и на пазарна основа. И го е казал, колкото да не унижи докрай Борисов.

Руският държавен глава добави още, че държавите ни могат да си сътрудничат успешно в следните сфери: икономика, култура и духовни връзки. С което ни запокити в десета глуха. Защото преведени от дипломатически език, тия думи на Путин значат следното: С предатели и слуги без национален суверенитет като вас, Русия няма намерение да си сътрудничи в каквато и да е сфера!

Но най-унизителната част се случи в края на брифинга след срещата, където Борисов и Путин се изправиха пред въпросите на журналистите:

Бойко Борисов: „Ние, за да сме принципни към нашите партньори в ЕС, отказахме всички руски предложения в енергетиката. И тогава бяха най-тежките ни отношения с Русия. Но по-големият брат прощава, поне при нас“, каза Борисов.

На което Владимир Путин реагира така: „Приказките за по-големия брат ме смущават, защото по-големия обикновено го подтикват да плати сметката“, полушеговито каза Путин.

Това го оставяме без коментар, защото разчитаме, че читателите на Skandalno.net са с интелект над средното равнище за страната.

Вместо това нека сравним резултата от посещението на Борисов в Русия с резултата от скорошната визита на президента Румен Радев там:

Пред руския си колега Румен Радев директно настоя за възстановяване на общите енергийни проекти. Предложи изглаждането на газопровод за директни доставки до България, за да не изпаднем в енергийна зависимост от Турция. И издейства подновяване строежа на АЕЦ „Белене“.

И единственото, което се изискваше от Борисов след успеха на Радев, беше Баце просто да уговори конкретиката и да подпише енергийните договори. Защото сключването на тези договори зависи не от президента, а от правителството.

Но не! Борисов реши да занимава Путин със Западните Балкани, с тероризма, със Сирия… и с това колко велик държавник и международник е Борисов.

И съвсем резонно на това поведение, руският президента му предложи сътрудничество само в сферите на икономиката, културата и духовните връзки. Нещо, което би предложил по протокол дори на най-изостаналата африканска държава, с която Русия няма никакви допирни точки.

Забележете, Путин дори не споменава туризма! И българският премиер не е повдигнал темата. И това, при положение, че 50 % от черноморските ни туристи са руски граждани. Борисов не е засегнал и темата за руските инвестиции. Нищо, че само „Лукойл“ формира 9 % от БВП на България. Явно на Борисов са му по-важни Западните Балкани и Сирия.

Ето и изводите на Skandalno.net от срещата на Бойко Борисов с Владимир Путин:

1) Бойко Борисов е изпечен национален предател. Защото след Западните Балкани, Сирия и личната му евро-атлантическа кариера Борисов най-много обича България.

2) Вместо да потърси сътрудничество с Русия, американският агент Бойко Борисов отиде в Москва за да развали отношенията ни и да възпрепятства каквито и да е бъдещи договори с голямата славянска страна. Германия, Франция и редица други европейски държави подновиха търговските си връзки с Москва. От месец насам ЕС поде нов курс на сближаване и вече не е пречка в отношенията между България и Русия. САЩ обаче е върло против. И поведението на нашето правителство показва единствено, че то е на пряко подчинение на Вашингтон.

3) Заради 10-годишната политика на Бойко Борисов и ГЕРБ – политика на тотална конфронтация с Русия, съвсем скоро България ще е 100 % енергийно зависима от Турция. Която изобщо не крие териториалните си апетити към нас. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

36 коментара

  1. Това се очакваше.Тоя освен да се проваля пред чужди държавници,друго не може.Сега клакьорите му за пореден път ще се опитват да изкарат провала му в успех.

    • Клакьорите са голяма армия,които заблуждават хората.Браво Надя!Точен анализ.

  2. ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯ ПОРТРЕТ НА БОРИСОВ Е НАРЦИСИСТ…МОРАЛНИЯТ – БАНДИТ..УМСТВЕННИЯТ – ГЛУПАК. !ЛИПСАТА МУ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ ОТНОСНО ДИПЛОМАТИЧНИЯТ ТОН, ПРИ РАЗГОВОРИТЕ С ПУТИН …..СМЕХЪТ Е БИЛ КЪНТЯЩ….СРАМ МЕ Е !

  3. БРАВО НА ПУТИН – ПОКАЗА НА САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ НАШ ВЕЛИК МЕЖДУДЪРЖАВНИК И ГЕОПОЛИТИК КАКВО НИЩОЖЕСТВО Е ? ЛОШОТО Е ЕДНО – ВСИЧКО ТОВА ПАДА ВЪРХУ НАС – НИЕ С ГААЙДИТЕ. КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧЕМ, КАТО НИ УВЕЛИЧАТ ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРО- И ТОПЛОЕНЕРГИЯТА С 10 – 15%, ЗАЩОТО ВИЖДАТЕ ЛИ, ГАЗТА ЩЕ ИДВА ОТ ТУРЦИЯ, А ПЪК ТЕ ВЗЕЛИ, ЧЕ ВДИГНАЛИ ЦЕНАТА !!! БОРИСОВ СГРЕШИ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СЪСТАВА НА ДЕЛЕГАЦИЯТА – ТРЯБВАШЕ НА ПЪРВО МЯСТО ДА ВЗЕМЕ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ – ДЕСИТО АТАНАСОВА, АМИ ЗАЩО НЕ ВЗЕ СЪС СЕБЕ СИ И ГЕОРГИ МАРКОВ/НИКОЛАЙ/ – ТОГАВА ЩЯХА ДА ВИДЯТ ПУТИН И МЕДВЕДЕВ.

  4. Руската преса за нашият клоун и национален предател:
    НА ПОКЛОН К ПУТИНУ ПРИЕХАЛ КЛИНИЧЕСКИЙ РУСОФОБ!
    Болгарский премьер Бойко Борисов, приехав в Москву, по сути, делает разворот на 180 градусов.
    Похоже, нелёгкие годы в отрыве от России поубавили спеси клинического русофоба господина Борисова, стараниями которого Болгария в угоду «старшим партнёрам» по Евросоюзу похоронила совместные с Россией крупные инфраструктурные проекты: строительство АЭС «Белене», «Южный поток» и нефтепровод Бургас – Александруполис, а также надолго оттянуло модернизацию истребителей МиГ-29 болгарских ВВС, что входило в планы действующего президента Болгарии Румена Радева.
    И не просто похоронила. За отказ от уже начатого проекта «Южный поток» Болгарии пришлось выплатить неустойку в €600 млн, не получив при этом никакой компенсации от Брюсселя. Упущенная выгода при этом составила €500 млн в год, прямые инвестиции – не менее $3 млрд, не говоря уже о десятках тысяч рабочих мест.

    Надя Колева много смело и аналитично разгроми тъпата мутра и национален предател, който мъчи българския народ под жидоамерикански ботуш и като лична превилегия го граби безнаказано. Негоден, тъп, ама много тъп! Какво ги интересуват в Кремъл смешните совалки на нашия тъпанар из Западните Балкани?! На всичко отгоре политиката на Русия е точно обратната на това което вършее мутрата в услуга на жидоянките. Да ти дадат покана за Кремъл и преди това да ходиш и повръщаш почести на жидофашиста Валцман в Киев, това не само е показател, че си нямаш понятие от световна политика, но и че си пълен мизерник и малоумник! А после какви резултати да очаква?! И то заради едно мачле – да провали мераците на България за газ. Да ама не – ще получим гъзов удар откъм султанска Турция с руска протекция! Кой прокурор в България ще подведе тая гнида за национално предателство?! Кога. И неговата подметка Цеко цървула също!

    Конкурентните на „Скандално нет“ портали БЛИЦ на Крачуна и ДИР на Жеглов са въвели долна електронна цензура по еврейски тертип. Веднага режат материала изкъсо откъм врата, щом засяга авторитета на мутрата и жидовете! Блиц ти пише, че си робот, или направо блокира IP адреса, а ДИРникът директно трие целия материал без следи, не както преди, че е спам, че съдържа нецензурни думи… Сега цензурата е секира! И защо сме на 110 място в света по „робство на медиите“ -ето защо. Жидовете и техните платени слуги, уж собственици на медиите, заличават гласа на народа в България!

  5. Ние сме предатели а Русия не, поне според статията. А това че с тяхна помощ Македония е отцепена от държавата, а това че след втората световна война с тяхна помощ е осъден и избит целия ни елит. Това лено се забравя. Не ме разбирайте погрешно не защитавам и Американците. Статията акцентира върху това, че Борисов е национален предател и не споря с това. Дразни ме факта, че навсякъде, както и в тази статия, чета какви големи предатели и боклуци сме Българите. Ами как да станат нещата, като всички си мислите, че сте боклуци и предатели. ГЕРБ уж са голям позор пък пак си ги избрахме. Една неосъзната, обществена тайна е, че и Русия, и България са колонии на САЩ. Трябва да си спомним какво минало сме имали, какви Царе сме имали, за да може пак да имаме. Само с лаене няма да стане. И не мисля, че всички Българи трябва да се слагат под един знаменател! Пък руснаците да си мислят каквото си щът и те го ядат същя. Бил съм в Русия и ясно видях, че до обикновенния човек не достига нищо от продадените природни ресурси.

  6. До тъпанара, който се е назовал „Цар Симеон:

    Няма да коментирам всичките ти безмозъчни глупости. Само една опорна точка: Твърдението ти, че Русия отцепила Вардарска Македония от България и я дала на Югославия. Ха-ха. Аре малко почети история и тогава плещи глупости. Вардарска Македония е била част от България за последно през 13-ти век. Да, факт е, че там живеят българи. Но… ти наясно ли си, че ако не беше Русия, след Втората световна вайна днешна България щеше да е разпарчатосана поне на 4 части. Както Победителките Англия и САЩ направиха с другата победена държава Унгария, както направиха и с Германия… Както направиха и с България след Първата световна война. И единствената причина след Втората световна България да не загуби и една педя от територията си е товарищ Сталин. Англия и САЩ са искали фашистка България на парчета, но понеже попадаме в зоната на влияние на СССР, Сталин е казал: И едно парченце не давам от България. А ти вместо да целуваш и ръцете, и краката на Сталин, си тръгнал да ревеш що не се е преборил и Вардарска Македония да ни дадат Съюзниците. Че на кое отгоре да ни я дадат, бе идиот- щото сме били верни съюзници на Хитлер ли?!? Друг е въпроса, че Югославия след Втората световна война е със статут на Победител, а България със статут на Победена държава. А освен това Югославия е разделена като зона на влияние между Чърчил и Сталин в съотношение 50 : 50. Това говори ли ти нещо, бе, дебил тролясал герберастки, соросоиден невменяем. Да ти еба майката неграмотна и платена. Аре, бегай да играеш сега

    • Колега,съгласен съм,че не загубихме нови територии,но загубихме за втори път,а изглежда за винаги Беломорска Тракия и Западните покрайнини.На конференцията в Париж 1947 , Васил Коларов с блестяща реч защити интереса ни , да не се отнемат от България Беломорска Тракия и Западните покрайнини ,но руските делегати не подкрепиха защитата на В.Коларов.В крайна сметка решението бе потвърждение на клаузите от Ньойският договор.Беломорска Тракия за Гърция,Западните покрайнини за Югославия плюс общо 70 000 000 долара репарации.,при оставени стоки в Беломорска Тракия за около 26 милиарда лева.

      • До Пиниз:

        Абе, човече! Ти тъп ли си, къв си? Беломорска Тракия и Западните покрайнини са отнети на България като победена държава от Първата световна война. По време на Втората световна война Хитлер ги окупира и ни ги дава да ги администрираме от 41 до 44 г. заедно с Вардарска Македония. Никой не ни ги е давал, връщал или подарявал нито юридически, нито никак. И ти очакваш след края на Втората световна Великите сили да отнемат тези територии от Държавите -Победителки във войната Гърция и Югославия и да ни ги подарят на нас – Победена Фашистка България, съюзницата на Фюрера. И как според теб Русия би могла едностранно да реши проблема с тези територии в полза на България? Русия, човече има съюзници в тази война- Великобритания и САЩ. И тези три държави са водели преговори какво да се прави. Гърция е изцяло в зоната на британското влияние, докато Югославия е зона на влияние на Русия и Великобритания в съотношение 50:50. И ти как си представяш Русия да излезе пред съюзницата си Великобритания и да каже: Взимаме Беломорска Тракия от Гърция, която е държава-победител и я даваме на победена фашистка България. Същото и за Югославия. Аз лично си представям как съюзниците на Русия – САЩ и Великобритания ще ръкопляскат на това предложение със сълзи на очи от радост. Пак казвам- Огромен успех е, че Русия не е позволила да откъснат нови територии от България. Защото след Втората световна и Румъния, и Унгария са орязани териториално като съюзници на Хитлерова Германия. Но България – не. И то единствено и само благодарение на Братска Русия. А ако ти е гадно, че днес България е разпокъсана и граничи сама със себе си – сърди се на „демократичните“ й царчета Фердинанд и Борисчо. Именно монархофашизма набута България в това чрево адово. А отделно я докара и до Три национални катастрофи. Аре, бегай и си научи урока по история.

    • Как разбра че съм гербарист, след като не защитих Бойко. По това което ти написа личи, че нямаш никаква култура и възпитание, а камо ли познания по история.
      Тръгнал на майка да обижда. Хайде да оставим майките, защото аз твоята я оставих да си почине…

      Сега по въпроса с целуването на ръце, крака, гъзо*е.
      Русия никога не е имала интерес от мощна и силна България на Балканите, както и много други „велики сили“. Русия два пъти унищожава българската държавност. Първия път, екзекутор на България е кървавият езичник Светослав през 968-971 година. Светослав избива безмилостно над 300 български болярски рода и обезглавява държавата по същия начин както я обезглавяват 10 века по-късно комунистите под руски контрол.
      Ако пожелаеш може да намериш много информация по въпроса, но малко се съмнявам, че в празната ти русофилска кратуна ще влезе нещо(освен…).

      С горе написаното не обиждам Русия. Просто изтъквам, че не е правилно да се подценяваме по този начин. За съжаление тъпанари като теб има бол. Както се казва с лопата да ги ринеш. Русофили като теб са готови да пренебрегнат националните интереси на родината си(ако въобще си Българин, троле) пред русофобските си възгледи.

      Когато бях в Русия. В една руска баня си говорих с няколко руснака. Те постоянно се изказваха така сякаш ние Българите сме им задължени во век и веков. Даже единия напроаво си каза, че по времето на соца(до комунизъм така и не стигнахме) на руснаците им трябвало роби.

      Аз съм за между икономически изгодното партнюрство с Русия, но не трябва да се подциняваме и трябва да отстояваме свойте интереси!

      • До Цар Симеон:

        Понеже попита, Разбрах, че си соросоидно тролче по джендърските ти опорни точки. И по гъвкавите ти чупки в кръста и обрати. Мисълта ти е хаотична и повратлива като на истерична жена или хомосексуалист. По това те разбрах. Приключихме ли темата с Вардарска Македония, та тръгна да ме занимаваш сега с някви псевдо-исторически мистификации и откровено идиотски лъжи. Сега пък княз Станислав зачекна. Нямам намерение да споря с платен соросоиден трол, защото практиката е показала, че няма никакъв смисъл. Просто ще ти напиша: Да ти еба майката, скапан платен боклук!

    • Аз пък товята майка ще я чета по вестниците.
      Като няма какво да кажеш и веднага псувни и нямало смисъл. Проява на „добро“ възпитание и модел за пример! След като няма смисъл защо спориш. Ти дори и не спориш. Опитваш да наложиш твоето мнение, че и започваш да обиждаш.
      Логиката е нещо сложно. Не се отдава на всеки.
      Лаем само по разни коментари, а на живо си поредния пед*л, който не може да види по-далеч от х*я си!
      Русия колкото ни е дала, толкова и ни е взела. Болшевизма еб*ва майката не само на Русия, но и на всички останали участници.
      Накрая пак ще повторя, че независимо от съдържанието на плесен, като теб в Българското общество, Българите трябва да изградим по-високо самочувствие и да спрем да се назоваваме предатели, тъпанари и т.н. Трябва да отстояваме националните си интереси, а не сляпо да следваме интересите на „по – големия“.

      • До Цар Симеон:

        Мдаммм… Типичното платено соросоидно тролче. Тъпанар такъв, историята не е въпрос на мнение, а на факти. И фактите са, че откакто сме се освободили от Турско, националния интерес на страната ни почти винаги е съвпадал с този на Русия, а не на Запада. Прочети кво съм писал до Пиниза и ще ти стане ясно. Но най-добре почети истинска история, неграмотни илитератен соросоиден платен приятелю. Ако въобще истината те интересува. Нещо, в което се съмнявам, защото от написаното си личи, че си едно платено полуграмотно тролче на хонорар към „Америка за България“. Затова пак ще ти го напиша- Да ти е*а п*тката лелина е*ан трол соросоиден.

  7. До Пиниз:
    Верни са по горе изложените ти разсъждения,но коригирай малко езика си.
    Ще е добре да прочетеш малко за заседанията на Парижката конференция от 1947.Ще разбереш В.Коларов,Петко Стайнов,Кимон Георгиев колко мъжки се бореха да не се отнемат въпросните земи.Имаше до някъде подкрепа от Полша и Беларус.Не обвинявам никой,но ако Русия ни беше дала мощна подкрепа,въпросните земи юридически щяха да са в границите на България.Щеше да се поправи една неправда от 1919г.,когато оня селянин Стамболийски вместо да чупи писалки,да беше опитал да счупи хатъра на великите сили.Верно в историятя нема ако,но все пак…

    • До Пиниза: Остави ти Стамболийски и прочие… Ако си честен човек, ще заклеймиш на първо място цялата политика на двете царчета преди 44-та година, които вкараха България в 2 национални катастрофи и именно заради двата им несполучливи съюза по време на двете световни войни България изгуби всички споменати по-горе територии. После ще заплюеш Великобритания и САЩ, които настояват на България да бъдат отнети тези територии. Това е същественото в този спор, а не дала ли е всичко от себе си Русия за да ни помогне впоследствие. Когато признаеш това- ще смекча тона си.

      • Ми какво да ти кажа.
        Това твоето се нарича “ Отмъщението на русофила“.
        Аз написах достатъчно.
        И аз да ти еба майката и лелята и всички курви от рода ти до девето коляно. Педал прост. Изобщо не знаеш къде се намираш. За история ми говориш.
        Факти. Лелеле….
        Така като гледам ония израз, че и последния комуняга трябва да умре за да се промени режима е вярно.
        Левски какво е казал „Който ни освободи, той ще ни пороби..“.
        Абе … да ти еба майката!

  8. До Цар Симеон:

    Там е работата обаче, че теб читателите само с псувните ще те запомнят, братко. Както и с това, че си платен соросоиден трол. Как да ти обясня, че соросоидните тролове си личите отдалече- лексиката,начина ви на изразяване, опорните ви точки са едни и същи- често напълно невнятни за здравия човешки разум. Личите си и по това, че подхвърляте една безумна теза, появи се някой компетентен и ви разбие всички опорки… и вие веднага без каквито и да е въпроси – директно вадите друга тема- отново опорна точка. Ти си просто един платен трол. И когато пораснеш, ще разбереш колко кофти работи си вършил срещу заплащане в полза на едни лоши хора.

    • Каква друга тема бе братко. Ти първи започна с псувните. Ако беше отговорил като човек за проблема „Македония“ нямаше да реагирам по този начин, Братко!
      Не съм соросоиден трол. Повярвай ми!
      Аз отначалото до сега си наблягам на факта, че
      Българите се подценяваме, което е факт.
      Не скачам от тема на тема, а наблягам на гореспоменатата и давам примери от историята, която ти отричаш.
      Просто изказвам неудобната истина, а ти ме обвиняваш, че съм трол.
      Русия както и СрАЩ само ни доунищожават.
      В нито един от коментарите не иказах мнение против дружба с Русия, а просто заявих, че трябва да отстояваме собствените си интереси.
      Когато сме заедно сме по-силни.
      Успех на всички Българи!

      • До Цар Симеон:

        Честно, не ми се иска да се карам с теб, нито да те псувам, но ти наистина редиш глупост след глупост. Не можеш да обвиниш, че ни унищожава държавата, която ни е създала. Противно на желанието на Англия и Франция Отоманския султанат да пребъде още 10 века, щот им е супер удобен. За справка виж кой, кога и как създава Третото българско царство. Дори съвременния български език, на който пишем е продукт на Петровата реформа. Цялото ни изкуство е силно повлияно от руското. Литературата ни пък- тя е функция на творчеството на Достоевски, Толстой… Което е съвсем нормално- с руснаците сме два славянски и православни народа, с изключително близка духовна и историческа връзка.

  9. До Цар Симеон:
    Разбира се,че ше смекчиш тона ако искаш да се води разговор.Сложи си некакъв НИК та да има обръщение към теб.Ще си позволя да ти дам съвет.Не нападай хората за това,че тяхното виждане по разни въпроси,не съвпада с твоето.Изслушай събеседника си,после кажи твоето виждане и така лека полека ще стане разговора.Имай предвид,че дори изтъкнати историци не смеят да кажат,че знаят всичко,че са врели кипели.Нема лошо да кажеш,че обичаш Русия,руската култура и изкуство,одобряваш политиката на държавниците им за нещо си,а за друго отхвърляш.Също така,нема лошо да кажеш например,че не обичаш Германия,но одобряваш някои техни действия,даже на нацистка Германия и Адолф Хитлер дори.Като всички човешки същества всеки си има своите плюсове и минуси.Друг е въпроса ако ги сложиш на кантара да видиш кое ще натежи повече.
    И така до къде бяхме стигнали с теб? Нямах известно време интернет и ми се изтри всичко.Не знам защо.

    • До Пиниза:

      Разбирам аргументите ти и съм съгласен с призивите ти за повече толерантност към чуждата гледна точка. Само че аргументите ти са неадекватни на времето и средата в момента. Ти май не си чувал, че в България вършее фондацията с около 200 подфондации „Америка за България“. Май не си наясно какви пари раздават тези фондации на десетки хиляди българи, за да пропагандират в полза на САЩ и да плюят по Русия. Методите им са от платено протестърстване, през културата и социалните науки, през образованието чрезнаписване и приемане на „правилни“ учебници по история… та чак до тролене в интернет. Какви са целите им няма да ти обяснявам. И ако не си наясно с тези неща в пълната им всеобхватност,мащаб и дълбочина… по-добре не ми философствай отдолу за толерантност. Май не си наясно, че в момента сме в Трета световна война, която, слава Богу, засега има само информационно измерение. В такива моменти толерантността към платения враг трябва да е нулева. Пише ти го професионален журналист, ако за теб това има някакво значение.

      • Край на разговора с теб.
        Бъди здрав.

  10. Това значи и край на днешния урок по история, геополитика, морал и логика. Да заповяда следващия ми ученик! :)

    • Боже,колко е тъп тоя нарекъл се До Пиниза.
      От всички постове личи колко ти е умствения багаж /ако имаш такъв/.

      • До Цено:

        На такъв пост няма какво друго да ти отговоря освен: Да ти е*а п*тката лелина прост ла*нар. Надявам се с този отговор съм удовлетворил ниските ти очаквания. Шото ако имаше по-високи претенции нямаше да пишеш толкова елементарен и дебилен като послание пост. Хайде, лека вечер, п*дераст грозен!

  11. До Цено,До Пиниза,До Цар Симеон,който и да си,
    Еби си путката майчина която те е родила и друг не я е пожелал.Вероятно си правен на чикия

    • Ха, така Пиниз! Яко ги нареди всичките! Дай им да се разберат. С теб съм. Ама що псуваш и себе си?!

      • Тоя така се е нарекъл До Цено,До Пиниза,До Цар Симеон.Та тоя е некакъв кръгъл глупак и се прави на отворко,на голям историк и политолог.Псува като хамалин когато друг не е съгласен с него.Не си слага собствен НИК.

  12. Браво,момчета!Насладих се на акъл,история и псувни.Само,че напразно се лаете.Друго трябва да лаете-онова банкянско говедо и овцете около него.Путин им показа среден пръст.Скоро и ЕС „уж приятели“ ще им кажат нещо с „fuck“.А US-ейци хич не им пука за нас-за тях сме поредната салфетка,с която ще си изтрият посрания г-з и ще я захвърлят.А бай Ердо това чака-да ни накрие като вълк козичка.Щото няма кой да му каже „стой“,даже „недей“.На първо време ще изстреля насам „възрожденците“ да си възстановят имотите.Покрай тях ще пусне и малко „бежанци“.Българите до 60 г ще си съберат партакешите-и при внуците на запад.Щото всеки почти се е „обзавел“ със свой човек оттатък.Тук остава една територия,която скоро ще си смени име и конституция.С православие,бг език и славянство-капут.Ей за това искам да поспорите,дано не съм прав!

  13. Така е ВГ,Хайде да се обединим.Онова банкянско говедо има още много овце които го подкрепят,мислейки с овчия си мозък,че е незаменим.

  14. уааа-хаааааа-ха. ама че спор. бе, не е глупак тоя, пиниз. говоря за тоя – анонимния. малко лошо псува, обаче и вие с цар симеон не му оставатя длъжни. всъщност доста умни неща е написал.

  15. Коцко,тоя анонимния е написал и доста глуповати неща.Чети внимателно.Тоя човек анонимния,се държи като зъл паша не търпящ възражение.Като не знае какво да отговори,започва да псува и така счита себе си за много компетентен.

  16. аз псувните настрана ги оставам- те са без коментар. обаче ако ги изключим – какви му са глупотевините. мен някои неща силно ме впечатлиха. хубаво ще е да се включи да му задам някои въпроси ще ми е интересно защо така мисли

    • Ами пиши му като искаш.Той е анонимен,няма НИК.Обърни се към него като До Цар Симеон или До Цено например.Може да се сети,че обръшението е към него.Предупреждавам те,че в него святка дивата природа и без повод ще те обиди с нещо или ще те напсува.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *