Нагло! Меркел обвини Русия за бежанците!

меркел карикатура
Дори в Германия хората взеха на подбив Меркел и не й вярват, вярва си само тя

Военната операция на  Русия в Сирия е причината за увеличаване на притока на бежанци.

До този извод стигна канцлерът Ангела Меркел, когато отиде в Турция да моли почти на колене  в Истанбул премиера на Турция Ахмет Давутоглу да спира потоците от хора към Европа.

Меркел заяви, че откакто е започнала войната, руските  бомбардировки са накарали да страдат „десетки хиляди хора“ и да търсят път за спасение към Европа.

Лично тя била потресена, като видяла страданието на тези хора. Кой знае защо „фрау-то“ твърди, че най-много страдали от руските бомби, а не от американските и тези на останалите армии. „Ние сме не просто потресени, ние сме в ужас от това което се случва с хората, особено от бомбардировките от руска страна“ – каза Меркел.

Тя нагло излъга, че хората бягали, защото Русия пускала бомби и ги превръщала в бежанци.

От МО на Русия нееднократно са давали изявления,  че руската авиация нанася своите удари изключително по позиции на „Ислямска държава“, а не по мирни обекти. Това обаче не попречи на Меркел да посочи руснаците с пръст и да ги изкара виновни за бежанската криза.

Коментар на Skandalno.net:

Жената е на възраст вече и е нормално да е започнала да позабравя това онова.

Може би някой трябва да й припомни, че Русия бомбандира позиции на ИД от няколко месеца, а бежанският поток е от 2 години.

Че не Русия подготви „Пустинна буря“. Не тя изби бебета и майки в Ирак.

Русия не тръгна да прави „Арабска пролет“ , уж носейки демокрация за арабските страни и не тя подгони хората от домовете им.

Русия не тръгна да търси въображаеми атомни бомби в Ирак и не изби 1.5 млн. от мирното му население, не смля цели градове, не създаде и не финансира Ислямска държава.

Ако Меркел погледне хронологията, ще разбере, че бежанците отдавна са в Германия и към Европа ги подгониха „миротворците“ от САЩ, а не руснаците.

Но това тя никога няма да признае.

В момента й е най-лесно да изпълни поредната поръчка на американските си господари, като обвини Русия и изсипе милиарди евро от нашите джобове, за да спре Турция потока от бежанци.

Политическата „амнезия“ на отиващата си Меркел спешно се нуждае от „Гинко билоба“.

Или от оставката й!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тези два милиона в Германия няма как да са паднали от небето за два месеца. Някой друг ще да е причината

  2. Тези изкуфяла старица се опитва да прехвърли вината от болна-нейната глава на здрава. На нейна възраст е простително да забравя, че именно тя е поканила мигрантите с „добре дошли“ в Германия и че именно благодарение на руските „бомбардировки“ бежанците масово се връщат по домовете си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *