Ексклузивно: Американската Армия Окупира България!

американска армия
Здравствуйте, „братушки“!

Части от американската армия ще пристигнат  в България до края на годината.

Американците са се разположили в базите ни като у дома си и ще провеждат различни учения чак до декември, става ясно от списъка на планираните  учения, които е решила да проведе армията на САЩ  у нас.

Предвиждат се не само  сухопътни, но и много морски учения на военни  кораби в Черно море. За целта американски F-16 ще кацат много често  в авиобазата край Граф Игнатиево. В същото време в момента над Сливен и Ямбол непрекъснато летят военни самолети, но никой не знае какви са и накъде отиват. Граждани се оплакват, че безпокоят съня им, стряскат ги и непрекъснато си мислят, че са стартирани някакви военни действия.

Какво всъщност става в базата в Безмер и толкова ли е тайно, че не присъства в списъка с ученията, никой не знае. А това поражда тревога у местните.

У нас американците докараха и четири танка М1 Abrams, бронетранспортьори „Страйкър“ и различни артилерийски системи. Според предварителния списък, ще се проведат точно  16  съвместни учения между българската и американската армия, част от които ще бъдат в други страни – например Украйна и Грузия.

Видно е, че американците отдавна ни имат за плацдарм и са разположили у нас войски и техника под предлог, че ще се правят учения. Ученията явно са за замазване на очите, а САЩ се чувства тук като у дома си и надува мускули пред Русия. Ние, българите сервилно сме си дали базите, казармите и всичко, що имаме. За благодарност пък войниците щели да боядисат няколко детски площадки, да помогнели с доброволен труд на България – мероприятие от типа на „Мижи, да те лажем“. US – рейнджърите даже щели помогнат при  реконструкцията на мост, който се намира близо до полигона на пътя Шумен – Ямбол, така че по него да може да се движи и военна техника.

Всъщност бавно и полека цяла България се превръща в американска военна база! Но дори опозицията се прави, че не вижда. Единствено Вален Сидеров надига глас, че това е опасно и при евентуална война САЩ-Русия, ние ще изгорим първи.

В същото време Цветан Цветанов периодично бива привикван на вечери в Белия дом, на които замезва с американски стек, а черпи гозбите си с живи късове от снагата на България.

Единственият интерес на България в момента е да остане неутрална, но американската инвазия у нас отдавна беше подготвяна от янките и местните им слуги – политици. Първо бе отменена задължителната военна служба, после останахме без армия, накрая без самолети.

И сега американците си развяват коня из цялата страна под предлог, че правят учения, а Турция ще ни пази небето.

А някой пита ли народа иска ли?

Никой!

И студ, и мраз, и плач без надежда

навяват на теб скръб на сърцето!

 

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/L1fFkT-nd8Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Спокойно. Всичко е до време.Америка скоро ще моли света за помощ. Поживем, увидем, казват руснаците. Ще си отидат откъдето са дошли. От нас се иска да променим себе си, да изграждаме взаимоотношенията с любов и разбирателство. Учителят не е забравил своя народ. НАТО ще се разпадне, България ще се съюзи с Русия и другите славянски страни, като остане независима.

  2. da zapochnem nacionalen protest v cialata strana na 9 septemvri i vsiaka vecher v 18 chasa da protestirame dokato svalim balgaroubiicite gerb s borisov prezidentska republika i bratska drujba s rusia tova e spasenieto

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *