Джино Изтри Всичките си Снимки от Фейсбук Заради Клюки!

Джино разпитва ГериНе зная в какво се забърках, но тук жълтата преса буквално ме срина, каза Джино Бианкалана.

Толкова много неща научих от нея за себе си, даже не бях ги подозирал. То в цял свят е така, станеш ли малко известен и започват да ровят в живота ти, в конкретния случай – във Фейсбука ти. В началото доста доверчиво се снимах с различни хора в различни компании. И слагах снимките в профила си. Неочаквано се оказа, че жени, с които се виждам за пръв път, са ми отдавнашни любовници, а тези, с които излизам за втори път, са ми годеници. Поне десетина годеници изброих.

Наложи се да изтрия всички снимки от профила си, не защото на мен ми пука какво се пише, а заради жените, които нямат никаква вина, че сме се оказали в една компания и че при щракането на обектива са застанали случайно до мен. Като им лепнат някакъв етикет, после отиде, та се не видя, каза Джино в „Черешката на тортата“, където Емануела се опитваше да нахрани пет души с един джолан и един патладжан.

Нищо не е при теб, успокои го моделката Бориса Тютюнджиева. Аз в една и съща седмица бях едновременно анорексичка и бременна в два различни сайта. Гостите обаче не се сдържаха и запитаха Бианкалана много ли се е натъжил, когато е прочел, че Джена се е сгодила.

Щом е щастлива, аз също съм щастлив, защото я обичам, заяви дипломатично той и с това клише не издаде истинските си чувства. След което се изцепи, че е готов да вземе Емануела. Хем хубава – хем с две готови деца, няма нужда да се мъчи да прави нови.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *