Адреналинката Яна хвана новото си гадже с… Мъж!!!

ЯнаНа бившата адреналинка Яна определено не й върви с мъжете.

След като преди време се раздели с бащата на сина си заради побои и системен психо тормоз, красавицата дълго време живя сама, а накрая се залюби с модела Радослав Куцев.  Най-после тя си помислила, че лошият късмет я е напуснал и вече всичко ще й върви по мед и масло… но уви!

И в тази интимна връзка не й провървяло – по друга причина. Яна се върнала веднъж вкъщи преждевременно и заварила лъбимия си в леглото не с жена, а с мъж. И то не кой да е мъж, а известен софийски бизнесмен.

След последвалия грозен скандал се оказало, че възлюбения й Радослав, който е спортист, мъжкар на вид, шампион по кану-каяк и стабиляга, използвал тялото си за търговия. Той се срещал със заможни мъже и ги обслужвал по установена тарифа. Иначе си падал по жени, много се разбирали с Яна и били идеалната двойка.

Танцьорката била шокирана от факта, че живее с жиголо. После научила, че любимият й бил добре познат в гей-средите и го наемали за 200 лева на час.

Новият му любовник бил женен, с три деца и криел предпочитанията си. В същото време се влюбил в Радослав и непрекъснато му изпращал сърчица и нежни смс-и.

За подвизите на Радо се говори много. Шушука се, че преди време той подлял вода на фолкаджията Галин, като му отмъкнал любовник, който бил баснословно богат.

Яна едва понесла поредния удар в живота си и сега е като попарена от тежката измяна на любимия си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uWRkYNgFhh0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *