Мария стана се*с маниачка! Обладава Гущеров по три пъти на ден!

Мария ГущеровФолк дивата Мария ще става леля. Сестра й Ирена чака след няколко месеца  първата си рожба.

Певицата е много радостна и сама се похвали с увеличаването на семейството, но това я накара и леко да завижда, че бременната не е тя.

Вече повече от година двамата с Гущеров се опитват да си направят дете, но не става. Откакто сестра й забременяла, Мария буквално се е вманиачила на тема зачеване. Тя преследвала любимия си Криси и непрекъснато го вкарвала в леглото, с надежда, че магията ще се получи. Младият мъж бил поласкан от мераците на жена си, но напоследък и той не издържал на маратона и искал малко да си почине.

Дори смятал, че ако не пришпорват нещата, ако не правят се*с единствено с цел – бебе, а за удоволствие, чудото може само да се случи.
Мария обаче не го слушала и си е навила на пръста непременно да зачене. Тя непрекъснато посещавала гинеколога си и се съветвала с него.
Певицата е много притеснена, защото знае на какви мъки се е подложила, за да се сдобие с дъщеря си Марая. Припомняме, че певицата забременя ин витро и доста време лежа, за да задържи плода. Процедурата е много трудна и мъчителна. Правят се различни манипулации, някои от тях – болезнени, призна самата Мария. Пият се хормонални лекарства в началото, после следват други неприятни неща, а самото внедряване на оплодената яйцеклетка се прави под пълна упойка, разказва тя.
Затова сега фолкаджийката прави всичко възможно да зачене по естествен начин, но ако не стане, е готова за втори път да мине през мъките, само и само да дари любимия си Гущеров с бебе, а дъщеря си с братче или сестричка.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0GeTkNT8yDA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *