Емануела става съседка на Диневи, купува си апартамент на метри от морската им резиденция!

Емануела рокляЕмануела смята да си купи луксозно жилище край морето.

Певицата вече мисли сериозно за бъдещето и е решила да прави инвестиции в имоти. След като си купи голям апартамент в София и го обзаведе по последния писък на модата – дори с прозрачна баня, сега искала да си вземе нещо като  лятна резиденция край плажа. 

Тя отдавна мечтаела да живее близо до морето и да не сменя хотелите, когато ходи. Миналата година цяло лято фолк певачката прекара в резиденцията на Диневи и за пръв път се зарадва и оцени на луксозния живот край брега на Черно море.

Сега пак смята да живее там, но не в имението на Диневи, а под носа им. Тя упорито търси да купи обзаведен апартамент в комплекс от затворен тип в Слънчев бряг. Изискването й е жилището да е голямо, да има достатъчно стаи за децата и за гостите, които отсега са обещали да я нападнат.

Можело да е мезонет, можело просторен апартамент, стига гледката да е към плажа, а мястото – относително тихо.

Като научил за намеренията й, бившият й мъж Динев-младши бил шокиран. Той бил съгласен да гледа от време на време сина им, но не и певицата да го следи и да му диша във врата. Нарочно го прави, оплаквал се той на приятели.

Емануела пък казала, че иска там апартамент на всяка цена и ще си го купи. За целта дори била готова да жертва цял милион. Работя и си купувам жилищата сама. Не чакам някой да ми ги подарява. Където искам, там ще живея! А на който не му изнася – си е негов проблем, отсякла певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OBBGwh0994s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *