Наглост за бой! Соросоидите в България искат 1 милион лв. от бюджета! Вижте за какво:

sorosoidi1
Бележити соросоиди- Асен Генов и компания!

Още един скандал гръмна в България!

Най-спорните, по същество шпионски и антидържавни организации – соросоидните поискаха от държавата да им дава  по 1 милион лева годишно, за да можели да работят по-добре!

Това пожелаха точно  НПО-тата, които основно се финансират от фондациите на Сорос –  „Америка за България” и „Отворено общество“!

Те искат да  прокарат  поправка в Закона за юридическите лица с нестопанска цел. И по този начин да скубят пари от българския данъкоплатец.  Гроздан Караджов от Реформаторския блок и депутати от ГЕРБ внесоха искането в деловодството на парламента и се очаква то да бъде гласувано. Най-скандалното е, че всичко това става по идея на Любен Панов от  „Български център за нестопанско право”.

Точно този център е един от най-облагодетелстваните от „Америка за България“ и за една година
получи 885 360 лева!

А дейността на НПО-то е да създава структура към изпълнителната власт, която да влияе върху определени решения на правителството. С две думи – хем да се опитва да диктува българската политика в полза на Америка, хем за това и да получава пари от България!

Ако „братята“ – американци са толкова загрижени за държавата ни, няма да искат пари от нас да финансираме собствените им агенти на влияние тук.

sorosoidi2

Истинско безумие е държава, която плаща по 37 лева детски за едно бебе, на което само памперсите му струват пет пъти повече на месец, да отделя пари за подобни антибългарски организации.

Организации, от които се излюпват новите еничари – протестърите и диктуват политиката в страната.

Не може за болните деца да няма пари и майките им да бъдат наричани „кухи лейки“, а в същото време да се финансират хора, които служат на чужди интереси, и не на България.

Не може пенсионери едва да кретат с по 200 лева на месец и да нямат пари за лекарства, а тези от НПО-тата да се возят в лимузини и да организират „мирни“ мръсни олигархични революции в ущърб на обикновения българин, а ние да им плащаме за това!

Трябва да има някаква граница на наглостта.

Българския народ отдавна е прозрял антибългарската зловредна дейност на НПО-фондациите у нас и се чуди как да ги изгони от страната. В наглостта си обаче тези раково-соросоидни образувания в снагата на държавата ни настояват за държавно финансиране. Това е като палача ти да те кара да му купиш със собствени пари брадва, с която да ти отсече главата. Наглостта не познава граници! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

    • И аз това си мисля отдавна. Не ни трябва нито отворено общество, нито другото,които са на това старче Сорос. Време е да се изметат и се прочисти въздуха от тези лепки.

  1. Благодаря за тоя материал! Продължавайте със същата обективност!

  2. Сорос е кукумявка. Той е адът на Европа. Този човек освен бели, друго не мисли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *