Нещо странно става с Преслава! Вижте какво

Гъмов целувкиДен преди финала на ВИП Брадър Преслава се е закотвила в Къщата и изобщо няма намерения да си тръгне!

Този  факт изуми всички зрители, които се чудат какво прави там. За десетгодишната история на предаването нито един гост не е оставал до финал, дори тези, които правят така наречения мост към „Ол старс“. Тях ги изолират в хотел и те не присъстват на последната битка.

Едни предполагат, че певицата е вътре, за да дава до последно рамо на Гъмов и той да спечели формата, като непрекъснато го държи за ръката и го прегръща. Това обаче дава в момента обратен ефект, тъй като и двамата прекалиха с лигавенето, целувките и прегръдките и всеки вижда, че не са естествени и че са нагласени. Истинските влюбени не парадират така любовта си, на екран, пред цяла България, а се задоволяват с погледи и тайни, пълни с обещания усмивки. А в случая нещата са толкова преекспонирани, че зрителите вече очакват фолкаджийката всеки момент и да роди.

Другата версия е, че Преслава се крие в Къщата от Бирмата, който й е вдигнал мерника заради фриволното й държание с кукления актьор.  Милионерският син не понесъл гледката как го правят за резил пред цяла България и се заканил люто да отмъсти и на двамата. Затова и певицата се покрила под охрана в Къщата и чака да му мине.

Тази версия е доста несъстоятелна, защото вътре Преслава не се е кротнала, а още повече дразни бившия си, като непрекъснато се мята в обятията на Гъмов. Освен това от събота и двамата ще излязат от предаването и гардовете му няма да ги охраняват.

А може би Преси е просто много влюбена, предполагат с надежда романтиците.

Абсурд точно в Гъмов, апострофират ги реалистите.

https://youtu.be/823XxGMUdas

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *