Люси Иларионов с неприлично предложение към Иво Танев: Искаш ли да ти направя св*рка?

1

Люси бялоМрънкането, непрекъснатото самоизтъкване и желание да бъде оценен, докараха на Иво Танев сериозни неприятности.

Той не спря да опява колко е незаменим в къщата, как се грижи за другите, как непрекъснато готви и меси хляб, за да не стоят гладни, но среща само цупене и черна неблагодарност. Това се случи след като за пореден път сготви супа със запръжка и много олио, а съквартирантите му получиха киселини и болки в стомаха. И понеже нямаше как да се нахвърли на тях, той се метна на Люси Иларионов, доколкото това е възможно физически.

Иво побесня и нарече Люси с най-различни епитети. „Ти за мен си най-голямото разочарование тук. Ти по цял ден се тъпчеш и дори не ставаш да си измиеш чинията. Изчака играчите да намалеят и чак тогава се приближи до мивката да маркираш дейност. Пълен готованко си. Не стига, че непрекъснато ядеш, ами имаш и претенции кое как да бъде сготвено и какво изобщо да се готви тук. А когато нещо не ти хареса, или огладнееш между обяда и вечерята, тичаш да си пържиш яйца да не би случайно да отслабнеш. А тези яйца са строго разпределени, за да стигнат за всички! И не стига, че ги ядеш, ами не си избърсваш и котлона, като ги изпържиш или печеш филийки. След теб само трохи и боклуци остават. А кой ти готви? Аз! Кой бърше котлона? Пак аз! И накрая какво? Едно благодаря не чувам. Нищо друго не искам, само малко уважение и признателност“, крещеше Иво Танев срещу режисьора.

Люси дълго и стоически изтърпя монолога на пеещия готвач, след което му каза: Я ела в тоалетната! Да ти направя една св*рка от благодарност. Искаш ли?

Иво Танев подскочи като ужилен и се прибра да мрънка в къщата.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *