Шок! Пенсионер и котка ядоха отровен кренвирш, котката умря

коткаПенсионер от Дупница е откаран по спешност в токсикология в „Пирогов”, след си хапнал  кренвирш, намазан с отрова за мишки. Инцидентът станал дупнишкия квартал  „Бистрица”.

До нелепата случайност се стигнало, когато съпругата на 60-годишния Емил Костов намазала колбаса с отрова за мишки, за да го сложи в кухната  за примамка на гризачите, които били нападнали дома им. Оставила го за минутка на масата и отишла да търси вестник, който да постеле на земята, но за зла врага точно в този момент Емил влязъл в кухнята и си отхапал от кренвирша. След като преглътнал, мъжът  усетил странна миризма, помислил, че е развален и за всеки случай дал една хапка на домашната им  котка да провери ще яде ли. Тя веднага налапала лакомството, след което взела да се гърчи на земята и за минута умряла.

Съпругата на Емил разбрала какво се е случило и вместо да се притече на помощ,  припаднала в кухнята. Мъжът обаче  успял да запази самообладание и сам се  обадил  на тел. 112 и извикал линейка. Лекарите пристигнали след минути и отровеният бил закаран в интензивния сектор на общинската болница в града. След направени изследвания на мъжа медиците се притеснили и го транспортирали с линейка в токсикологията в „Пирогов”.

Съпругата се свестила сама, извикала съседите, вайкала се и плачела, че допуснала такъв ужасен гаф и вместо мишките,  отровила съпруга си, без да иска.

Този ужасен случай обаче показва колко са издържливи българските пенсионери и какви боклуци са свикнали да ядат, пишат потресени хора в мрежата. Те си купуват само най-евтините и най-некачествени храни и вече са свикнали с отровите в тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *