Коя е истинската Кичка Бодурова? Вижте какво скриха продуцентите

Кичка ухиленаКапризната и своенравна дама, която искаше шампанско и сьомга и вдигаше скандали до небето, а след това плачеше, не е истинската Кичка Бодурова.

Това е образът, който й бе наложен от продуцентите и който си вървеше сиво и скучно цели два месеца. Певицата или беше обидена, или имаше някакви претенции, или се цупеше, или мяташе мълнии из Къщата. Когато снощи дадоха обаче видеото на Люси и на Кристина Димитрова, нямаше как да изрежат кадрите и зрителите изненадано видяха, Кичка да се залива от смях, Кичка да се кълчи по дансинга на песен на Преслава, Кичка да танцува със Здравко, Кичка да се прегръща със Здравко, с Люси и даже с Гъмов, Кичка да се смее с глас с Катя на някакъв общ спомен, Кичка да се бори с Люси на тревата, а другите да вият от смях и още подобни картини.

Както каза в интервюто си Иво Танев, човек и на ръце да застане в Брадъра и на маймуна да се направи, продуцентите му избират една сюжетна линия и образът се развива само по нея. А вън самият участник остава изненадан от себе си и от отредената му роля на скандалджия, ревльо или пълна откачалка.

Истинската Кичка се оказа весела, усмихната, забавна и чаровна, но това камерите два месеца го криха. Защо? Само продуцентите могат да отговорят на този въпрос, но едва ли ще го направят.

Както упорито се крие, че Гъмов и Здравко пият повече от Малък Тошко, така и някой иска да изкара Кичка истерична и капризна ревла.

Само че въпреки сюжетната линия, тя направи рекорд и осем пъти се спаси от елиминации, а снощи зрителите я поставиха на първо място сред фаворитите си за спечелване на финала.

А кой ще спечели – продуцентите ще решат.

https://youtu.be/Ql6iMO3gtTY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. По-интересно е кои са Ритон, че се не намери един роднина поне да им дойде на гости. А зрителите трябва да се научат да четат между редовете.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *