Ужас! Кичка намерила в къщата си гумено пате, пълно с кокаин!

Кичка БодКичка Бодурова без малко не се озовала в затвор в  САЩ, след като станало ясно, че в една от къщите й има скрито солидно количество дрога.
Преди няколко години  една от кокетните й къщи, които давала под наем,  била наета от мъж на около 30 години, който твърдял, че работи в шоубизнеса.
В негово отсъствие Кичка влязла в дома му, понеже  в банята се имало проблем, който трябвало да се отстрани. Тя отишла с двама водопроводчика, които търсели повредата, а тя оглеждала дали няма други щети.
Докато била в банята, вниманието на певицата било привлечено от жълто гумено пате на полицата. Любопитната нашенка доста  се зачудила, защото знаела, че наемателят й е ерген и няма деца. А е доста инфантилно да си играе с пате във ваната. Тя взела инстинктивно патето и го разгледала в кухнята, далеч от очите на майсторите. Играчката ила тежка и с капаче, а когато я отворила, видяла, че цялата е пълна  с кокаин.
„Много се панирах и веднага набрах по телефона съпруга ми Крис. Той се притесни още повече,  защото за всичките години, откакто живеем в  Америка сме били примерни граждани и  не сме имали проблеми с властите.
Крис дотърчал веднага и двамата изсипали кокаина от патето  в тоалетната чиния. А след това прекратили отношенията си с наемателя си, като дори му платили неустойка, че го гонят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *