Фики забърса блондинка. Девствена ли е?

Фики гаджеМладата надежда на попфолка Фики Стораро от няколко седмици е с ново гадже.

От близо  14 дни  младият певец се забавлява  с напориста и надарена блондинка от Стара Загора. Този епизод в живота му щеше да остане в тайна, защото  Фики е доста потаен и не обича да се се изкарват на показ подробности от личния и  интимния му живот, обаче дамата не удържа и сама разкри самоличността си.

Мариела Андреанова пусна във Фейсбук снимки, на които страстно и откровено интимничи с певеца. Той пък видно няма нищо против да позира с нея.  Запознати пък твърдят, че знойната заралийка  често била забелязвана в компанията на известни и богати мъже, които едва удържали на формите и сексапила, който пръскала. И си я предавали един на друг като трофей.

Нейни приятелки пък са категорични,  че Мариела използва всеки удобен случай да се щракне с известни певци по време на участия, след което пуска снимките в мрежата, за да трупа слава на техен гръб.

И да е хлътнал по нея, Фики ще я остави, смятат от фолксредите. Всички знаят, че баща му иска девствена булка вкъщи, а Мариела изглежда всичко друго, само не и девствена, подсмихват се те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *