Извънземното в София – сензация или световна измама !

извънземно софия
В София се събраха учени от целия свят, за да обсъдят наистина важен въпрос. те трябваше да решат веднъж завинаги посещавали ли са наистина извънземни нашата планета. Участниците до един твърдят, че не сме сами във Вселената. Напротив, открай време сме в полезрението на чужди цивилизации, които не установяват контакт заради собствената ни безопасност. Разкриването на подобна тайна би могла тотално да обърка човешката раса и тя да прибегне към собственото си унищожение.

Колкото и да се деликатни към човешката психика, гостите ни от Космоса няма как да останат незабелязани. Дори и те правят грешки и оставят следи от своята дейност на Земята. Точно това се случва с извънземните, които се разбиват край американското градче Розуел. Този случай, уж старателно засекретен в архивите на ФБР, вече е придобил предостатъчно световна слава. Затова и той не буди чак толкова голям интерес на срещата на водещи уфолози, която е организирана от учения от БАН Лъчезар Филипов. той е най-големият привърженик на идеята, че тук постоянно идват обитатели на планети, отдалечени на хиляди светлинни години от Земята. Професор Филипов прави всичко по силите си да събере хора, които разполагат с необходимите доказателства за тази теория.

Проф. Лъчезар Филипов
Проф. Лъчезар Филипов

В София идват добре познати лица в света на световната УФОлогия. Един от тях е д-р Роберто Пиноти от италианската организация за изследване на НЛО. Д-р Пиноти отдавна е признат като ненадминат познавач на чуждите цивилизации.

На нас ни е по-удобно да смятаме, че сме съвсем сами. Обратната теза ще ни докара до лудост. Но аз знам, че в Космоса има много други цивилизации, които са далеч по-напреднали от нашата. Това познание не ме е подлудило, нали?
Време е всички да разберат истината и да се вгледат в детайлите. Катастрофиралият извънземен кораб край Розуел е само едно от неопровержимите доказателства. За съжаление повечето от най-интересните умишлено се засекретяват въ военните архиви и ще трябва да минат години преди да излязат на бял свят, категоричен е д-р Пиноти.

На срещата в София той се среща с друг световноизвестен уфолог, който твърди, че разполага с железните доказателства за теорията, че не сме сами във Вселената. видеоматериалът на изследователя Хайме Маусан е предвиден да бъда черешката на тортата по време на тридневната среща в София. мексиканския журналист от 25 години проучва различните истории и съвсем естествено има не един или два диаманта в колекцията си. като такъв той определя извънземното от Метепек, Мексико. Става въпрос за същество, което много прилича на дребно извънземно. Минават години преди учените да обявят, че останките са от малка маймунка. Уфолозите не приемат подобна версия и продължават да настояват за извънземния произход на съществото. Стига се до там, че откривателят на странната находка сяда на детектор на лъжата и се проваля. Но нека караме поред…

Хайме Маусам
Хайме Маусам

Всичко започва в отдалечено мексиканско ранчо през май, 2007 г. Бачкаторът Урсо Руиз търчи при собственика на ранчото за да му разкаже, че нещо изключително се е хванало в капана за плъхове. босът отива на място и с очите си вижда странно същество, което е издъхнало между металните зъби на капана. Впоследствие и другите му служители се скупчват на мястото, за да видят причудливото създание.

Урсо Руиз е горд с находката си и разказва на всичките си приятели, че е открил извънземно. И нещо повече- според него става дума за извънземно дете, което се е отделило от своите родители и така е намерило смъртта си. Историята е сензационна, но намира своите поддръжници. Стига се дотам, че световни учени се заемат да разнищят загадката. През това време гореспоменатият журналист и изследовател Хайме Маусан пристига на място да види съществото и дори успява да го откупи от неговия собственик. Впоследствие Маусан се съгласява да даде частичка тъкан от съществото, която да бъде подложена на различни анализи.

В това време откривателят на извънземното същество Урсо Руиз си признава в телевизионно предаване, че собственоръчно е поставил в капана маймуна.

Преди да постъпи на работа в ранчото, той работел в зоологическа градина и там му попаднал трупът на вид мармозетка. Руиз запазил останките на бозайника и впоследствие решил да си направи шега, която излязла извън контрол. Науката също потвърждава неговите думи. Пет лаборатории не успяват да дадат категоричен отговор дали става дума за земно или извънземно същество.

Накрая пробите са пратени в Лондон, където учените обявяват своята окончателна присъда. Става дума за обикновена маймуна. И все пак уфологът Хайме Маусан не пада по гръб и твърди, че всички изследвания са направени тенденциозно- само и само да бъдат в угода на хората, които искат истината да си остане някъде там. Той е убеден, че бъдещите изследвания ще опровергаят теорията за добре скалъпена измама и съществото ще бъде обявено за гост от друга планета.

Извънземното от Розуел
Извънземното от Розуел

Ако това не се случи, мексиканецът има и друго асо в ръкава. На конференцията в София той показва на проф. Филипов и другите си колеги снимки на тяло, за което Маусан твърди, че не е със земен произход. То е открито в една от пирамидите на маите. Става дума за 50-сантиметрово мумифицирано същество с голяма глава и хилаво тяло. Това са останките на детето на голям вожд на инките. Моментално се произнасят скептиците. Но уфолозите са категорични, че ДНК-тестовете не могат да докажат земния му произход. На всичкото отгоре откривателите му разказват, че съществото е било погребано като божество в пирамидата. което може би означава, че инките са му се кланяли. А това не би могло да се случи на едно земно дете, което на всичкото отгоре е и недоразвито.

„Изследваме го в продължение на 10 години и не успяваме да установим каква е структурата на тялото. По-грубо казано- не разбрахме от какво е направено. Със сигурност няма човешко ДНК. Създадено е по закони, които нямат нищо общо със земните“, разяснява по време на любопитната конференция Хайме Маусан. Според него човечеството е на прага на разкритието, че съществува извънземен живот. Същата теза защитава и домакинът на събитието Лъчезар Филипов.

„Отдавна сме осъществили контакт с извънземен разум. Сега ни предстои да извървим пътя на осъзнаване и да се подготвим за официалната си среща с тях. Сякаш ни е най-трудно да повярваме, че съществуват същества, които са по-умни от нас. Но и това ще се случи“, категоричен е проф. Филипов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *