Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Уфологът: 50 НЛО са прелетели над гр. Първомай за последните 30 години!- с видео

Общинар, учителка и полицаи от града свидетелстват за срещи с извънземни

Уникална снимка: Йордан Тилев е заснел летящ обект над гр. Първомай!

Уникална снимка: Йордан Тилев е заснел летящ обект над гр. Първомай!

57-годишният Йордан Тилев от гр. Първомай е най-стария уфолог в България. Той е и първия официален свидетел на НЛО у нас- през 69-та г. По професия е телеграфен пощальон, но е убеден, че мисията на живота му е да събира  доказателства за извънземни посещения. От 62-ра година до днес е скатал в дома си над 5000 статии и книги, 3000 снимки и 150 видеокасети, съдържащи 600 часа документални филми за НЛО. Толкова няма и Националната телевизия, убеден е Йордан. Особено ценна в колекцията му е лентата, на която сам е заснел кръжащо над Първомай НЛО. По този повод през 2001-ва година го посещават китайски журналисти. Тилев твърди, че гр. Първомай е сред най-навестяваните от извънземни места на планетата. За последните 30 години е регистрирал и описал над 50 посещения. И за да не е голословен, срещна репортера на skandalno.net с цяла дузина очевидци.

– Прави впечатление, че хората в Първомай  говорят за НЛО като за нещо съвсем естествено.

– Човек е така устроен, че свиква и с най-необичайното явление, когато то се повтори и потрети. Появата на летящи обекти с неземен произход в този район вече не изненадва никого. През последните 30 години съм проучил и описал над 50 сигнала на очевидци. Сред свидетелите на НЛО имаме полицаи, учители, двама журналисти, че дори и председателя на общинския съвет в Първомай. Нашенци вече говорят за извънземни така, както биха си хортували за времето и реколтата, например.

– Коя е причината за честите посещения на НЛО в този район.

– На 3 км. от града ни се намира най-голямото ураново находище в България. Предполагам, че пришълците от космоса са привлечени именно от него. Уфорогичните ми изследвания показват, че в цял свят най- посещавани от НЛО са именно местата с уранови залежи. Вероятно използват урана като гориво.nlo2

– Кой е най-интересния случай от практиката ви на уфолог?

– Любопитен е примерът с 50-годишната учителка Пенка Йолтова. На 4 май, 2001-ва година тя беше отвлечена от извънземни. В практиката ми това е и единственият случай на среща от т.нар. „четвърти вид“. През въпросната нощ Пенка била сама в дома си. Тя живее в самотна къщичка на 500 метра извън Първомай. След полунощ учителката се запътила към обора, където се очаквало всеки момент кравата й да се отели. 10-ина метра преди постройката обаче била спряна от невидима сила. Изгубила способността си да се движи- пълна парализа. В този момент над покрива на обора се появил жълто-оранжев диск с диаметър около 30 метра. От него струял мощен лъч светлина. В този момент жената изгубила съзнание. Когато се свестила от летящата чиния нямало и помен. Прибрала се в къщата- било 4 часа. Какво се е случило в помеждутъка от 1 до 4 сутринта, тя не знае. Когато се срещшнахме с нея два дни по-късно, забелязах, че на лявата й китка има 5 малки триъгълничета. Опитахме да ги изтрием, но безуспешно. Изчезнаха чак след 2 седмици. Явно е била обект на изследване. Има няколко подобни случая в САЩ и там уфолозите говорят за отвличане с цел- изследване на генетичен материал- или „среща от четвърти вид“.  На стотина метра, в ливадите край къщата открих 5 идеални кръга- всеки с диаметър 2.40 см. Измерваноята ми показаха високо ниво на радиация. Тревата вътре беше изгоряла- бяла, като сварено фиде.

Същите кръгове се бяха появили година по-рано, през 2000-та, в нивата на съгражданката ми Атанаска Миткова (56 г.). Мястото се намира край село Караджалово, на 10 км. от Първомай. Отново 5 кръга- всеки с диаметър 2.40 см.

nlo3– Споменахте че сте изследвал среща от „четвърти вид“. Колко вида контакти между човек и НЛО са познати на уфологията?

– Срещата от първи вид е когато видиш следи от НЛО. За втори вид говорим, когато съзреш в небето извънземен летящ обект. Ако установиш контакт с извънземни или бъдеш отвлечен от тях- това е среща от трети вид. Ако пък инопланетяните те използват за свои научни опити, като сваляне на генетичен материал например, значи си имал с тях среща от четвърти вид,

– Очевидците на НЛО често дават различаващи се описания както на извънземните, така и на самите летящи обекти.

– Така е, защото инопланетяните, които ни посещават, не идват от една-единствена галактика. Най-често Земята е посещавана от сивите извънземни. Те са високи около 90- 120 см., с големи бадемови очи. По-рядко ни спохождат безцветните същества. Тяхната височина е 2.40 см. Изключително тромави са и явно планетата им е по-отдалечена от нас в сравнение с тази на сивите. От обработката на всички уфологични данни до момента, съм установил, че най- често

планетата ни е посещавана от НЛО във форма на дискове, наричани по-популярно летящи чинии. Следват ги цилиндричните и кълбовидни обекти. Най-рядко срещаните НЛО са многоъгълниците и тези с формата на лястовича стъпка. За наша чест, единия от общо трите регистрирани случая в целия свят на наблюдавана „лястовича стъпка“ е в Първомай. Видя я целия град. Случи се в нощта на 15-ти срещу 16-ти февруари, 2001 г.. Обектът беше с размери 2 на 3 метра. Прелетя ниско, на около 30-ина метра над покривите на къщите. Цветът му беше метално-сив. Движеше се бавно, безшумно, без никакво изменение на хоризонтала. Видяха го полицаи, пощенски служители, дежурните сестри от болницата, двама журналисти от местния вестник „Първомайски вести“. Обектът е засечен по-късно и в село Бяла река. По този повод в. „Вечерни новини“ излезе с голяма статия.nlo4

– Твърдите че сте първия очевидец на НЛО в България.

– Да, през 69-та година наблюдавах в дневното небе над Кюстендил т. нар. „белгийски триъгълник“- три ярки светлини, които непрекъснато сменяха цвета си. Бях войник в тамошното ЖП- поделение. Година по-късно същото НЛО се появи в Русе. И операторът от местната телевизия пък стана първия човек у нас, заснел НЛО.

– Кои са най-неоспоримите доказателства за съществуването на НЛО?

– В архива си имам една дузина автентични снимки и ленти, които свидетелстват че не сме сами вав Вселената. Събирал съм ги в продължение на 30 години. Копия от тях съм дал и на китайски журналисти. Военните засекретяват всяка информация, още преди уфолозите да се докопат до нея. До момента признания за регистрирано НЛО са направили единствено Белгийските военно-въздушни сили. Признаха, че през 89-та година техни ескадрили са влезли във въздушна битка с летящи обекти с неземен произход. За срещи с НЛО намекнаха и от френската жандармерия. Има доказателства например, че американците са ходили не 2, а 6 пъти до Луната. Там са кацали „Аполо“- 11, 12, 14, 15, 16 и 17.  Автентични кадри от единствения ни спътник обаче ние не сме видели. Предлага ни се зле скалъпен  фалшификат на холивудски режисьори. Виждаме как американското знаме се вее. Откъде вятър, като там няма атмосфера. Всичко е засекретено. Янките, и не само те, отдавна са установили контакт с извънземни цивилизации. Именно на това се дължи и феноменалния бум в технологиите през последните 100 години. За по малко от век човечеството напредна толкова, колкото не е успяло за хиляди години преди това. Това няма как да стане без извънземна намеса.

nlo5ОЧЕВИДЦИ:

Илия Ганчев, 49 г., Председател на Общинския съвет в гр. Първомай и Заместник кмет на града:

На 22 юли, 96-та година с жена ми се прибирахме от Асеновград в Първомай. Беше около десет вечерта, тъкмо се беше стъмнило. 15-ина км. преди Първомай сякаш от нищото отстрани на колата светна огромна червена топка. Беше около 30 метра в диаметър и се рееше над полето на  100-ина крачки от нас.От стреса щях да катастрофирам. Натиснах газта, а кълбото ни последва. Летеше ту отстрани на колата, ту пред нея. Сякаш си играеше. Изживяхме страхотен ужас, жена ми пищеше. Интересно, но през целия път така и не срещнахме друг автомобил. Малко преди града кълбото изведнъж угасна и се изгуби. Минавам за човек-реалист. Ако друг ми беше разказал тази история, щях да го сметна за луд. Но ми се случи. Оказа се, че в района на Първомай има много хора, които са наблюдавали същото явление. Феноменът не е случаен. Може би е свързан с местността- урановите и оловни залежи в земята под нас. Ако е НЛО, явно сме обект на изследване.

Димитър Калоферов, 53 години, полицай в РДВР- Първомай:

Случи се през лятото на 90-та година. С колегата ми кап. Костов отивахме на банкет в кв. Дебър, на 5 км. от Първомай. В 10.30 вечерта минавахме с колата покрай местната църква, когато забелязахме над покрива й необичаен светещ обект. Беше с формата на диск с диаметър 10-ина метра. Прелиташе бавно на около 25-30 метра от земята. Отворихме прозореца на колата, спряхме двигателя и се заслушахме. Шум нямаше. Обектът се насочи по посока Хасково. Решихме да го последваме. Бяхме стигнали края на Дебър, когато дискът за секунди увеличи скоростта си стократно и изчезна в небето буквалон за секунди. Такова ускорение земно летателно средство не може да постигне. Не беше самолет или вертолет на нощен полет, защото нямаше шум. не приличаше на нищо познато. В небето над града ни се забелязват често необичайни летящи обекти. като полицай често съм откликвал на такива сигнали.

Веселин Колев, 65 години, служител в Община Първомай

На 14 септември, 99 година на покрива на Съвета кацна 40-метрова летяща чиния. Беше малко преди полунощ. Живея наблизо и я наблюдавах от дома си. Излъчваше матирана сребриста светлина. Не можех далетящи чинии повярвам на очите си. Беше кацнала на покрива. След 2-3 минути се надигна под ъгъл и изведнъж изчезна. Споделих видяното с известната първомайска ясновидка София. Тя потвърди, че видяното от мен действително е НЛО. Целта на извънземните била сателитните антени, разположени на покрива на Съвета. Освен мен свидетели на случката станаха няколко десетки жители на Първомай.

УФО-СТАТИСТИКА:

През 97 г. в нивите на първомайското село Драгойново са забелязани няколко кръга- всеки с диаметър 2.40 см. Единия от тях  захапал част от близкото асфалтирано шосе, като  прогорил пътната настилка.

На 16 юли, 90-та година в мерата на първомайското село Поройна пада от небето 300-килограмов леден блок. Тялото е с идеална цилиндрична форма. Открива го полицейски служител, който алармира РДВР- Първомай. Охраната на забиткия наполовина в земята леден блок е поверена на полицая Петко Благоев. Беше жега- 35 градуса на сянка, а ледът не се топеше, спомня си той. Благоев охранява ледения къс до идването на учени от БАН. каква е по-нататъшната съдба на падналия от небето обект той не знае.
Много българи са ставали свидетели на НЛО
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

11 кометара за Уфологът: 50 НЛО са прелетели над гр. Първомай за последните 30 години!- с видео

 1. bai huiasdasd Отговор

  16.11.2010 в 22:57

  ZDravko e izvan zemnooo

 2. ivan Отговор

  16.11.2010 в 22:57

  nikolai e lamer

 3. bai huiasdasd Отговор

  16.11.2010 в 22:58

  AmA ne e izvan zemno kato zdravko

 4. Fen_na_roseN Отговор

  16.11.2010 в 23:01

  Az li4no poznavam edno izvan zemno ot grad parvomai imeto mu e Rosen ot 9 klas toi e badmintonist i e mrasnik sushto taka ima slabo DK na woW i e izvanzemenn sushto taka e izvan zemen

 5. Анонимна!! Отговор

  17.11.2010 в 18:48

  Ама лелеле колко сте не грамотни само!! Колко сте удивително малоумни!! Какви са тези неадекватни коментари?! И детенцаа тук се пише на КИРИЛИЦА, не само тук, а по-всички БГ форуми!!

 6. Bezdomnika Отговор

  17.03.2011 в 12:11

  as znaim da pishim dubre tyii che ni mi sa ibavaite as sym 9 klas i ucha v sooto u parvomai …

 7. ROSEN e fashist Отговор

  10.10.2011 в 9:58

  ,az sam ot pa,rvomai zdravei ti idio ti ko mi sa prai ti na mnou golemi ,gaza ri iska ti li da vi chupq, gazove ti ot ***** veee ee e e e

 8. ROSEN e fashist Отговор

  10.10.2011 в 10:00

  ISKAM DA IMAM 6 PO INFORMATIKA WEEEEEEEE TAPACI AKO NQMAM 6 SHA IZTRIQ SAITA SHTOTO SAM BEZDOMEN I QM LUTENICA I VCHERQ SQH PIPERA I OTIVAM DA GO POLIVAM

 9. ROSEN umniq uchitel Отговор

  10.10.2011 в 10:03

  az sam uchitel i sam mnogo umen

 10. rosen kosmtiq Отговор

  10.10.2011 в 10:07

  az sam debel i sam ot franciq imam kosa i papki i usta i nos

 11. rosen kosmtiq Отговор

  10.10.2011 в 10:08

  iskam niketo da si preznae che e kosmat

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *