Глория призна: Имам по-млад мъж до себе си, влюбена съм!

0

Глория сбогуванеПопфолк певицата  Глория  и изсъска ядосано срещу бившия си съпруг  – Илия Загоров от телевизионния екран.

Оказа се, че таткото не присъствал на абитуриентския бал на дъщеря си Симона, не защото не бил поканен от певицата,   защото точно по това време отишъл по някаква работа в Швейцария.

„Двамата сме в доста обтегнати отношения. – призна певицата. Той каза, че иска да й направи втори бал, нека да го прави, но не съм сигурна, че ще го стори!“. Глория  не скри, че в момента има мъж до себе си, който е доста по-млад от нея и двамата се обичат. „Живял е доста време в чужбина, няма нашенските комплекси. Покори  ме с чара си, с чувството си за хумор и други неща, но повече няма да кажа“, заяви певицата и допълни, че това сега ще започне да се разнася по медиите и ще се появят какви ли не догадки и интерпретации.

Дъщеря й Симона, която също гостуваше в студиото каза, че засега смята  да учи джаз пеене в НБУ, а след това да продължи музикалното си образование в чужбина. Тя допълни, че имала гадже от две години, обаче  не живеели заедно. „Прибирам се всяка вечер вкъщи. Не желая  отсега да се обвързвам, да шетам, да мия чинии и да съм домакиня, малка съм, искам да си поживея, заяви момичето.

Тя сподели, че мечтае  за кариера в чужбина. „Искам да опитам. Нищо няма да загубя, ако опитам“, заяви амбициозно Симона. Майка й допълни, че също има  желание да живее в чужбина. „Няма да изоставя публиката си в никакъв случай, обаче  тук нищо не е както трябва и всички го знаят“, каза певицата, която временно се оттегли от сцената.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *