Мика Стоичкова Роди в Стая Суперлукс за $ 1100 на ден!

mika1Мика Стоичкова е родила в най-луксозната клиника в Маями, където престоят струва $ 1 100 на ден. 

Тя предварително си избрала най-хубавата стая, като държала да има и скъпарска гледка към парка, която струва стотачка допълнително. Не, че на младата майка й било до гледки, „но друго е да се похвалим колко пари имаме“, коментират в социалната мрежа.

Медицинският център, в който Мика реши да даде живот на първата си рожба се нарича  „Планината Синай” и по традиция именно там се появяват отрочетата на най богатите.

В стаите има луксозно обзавеждане и удобни мебели и интернет. Задължително се правят фотосесии от професионален фотограф още от първия миг на появяването на бебето. Освен това се провеждат специални консултации по кърмене и следродилно възстановяване, а до легълцето на мъничето денонощно трепери квалифицирана частна медицинска сестракакто. От всичко изброено до тук само интернетът влиза в общата цена на стаята.

Останалите екстри се плащат допълнително – като например смяната на памперси и къпане. Семейството не пожалило нито цент, за да може младата майка да се чувства комфортно. Цената на самото раждане пък се пази в тайна и клиниката не я е обявила на сайта си.

Балони, цветя, специално меню, пълни грижи и музикален комфорт са били само част от екстрите, които госпожа Мика Рамадан използвала.

Тя даже се похвали на приятелки, че всичко минало лесно, защото през цялото време се чувствала като на хотел.

Мика обаче не каза малката Миа на майка й Мариана ли е кръстена, или на самата нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *