ЦЕЦКА – ПРЕЗИДЕНТ!!! Виж Защо Борисов Жадува да Загуби тези Избори и да Сдаде Властта! Виж Тук:

ЦецкаОбявяването на така чаканото и жадувано от избирателите име на кандидат-президента на ГЕРБ днес се проточи цял час, но Борисов накрая изплю камъчето.

КАНДИДАТЪТ Е ЦЕЦКА ЦАЧЕВА !!!!!!! 

(Припомняме, че още преди 3 дни ние и само ние от Skandalno.net написахме, че именно Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент. Информацията за това получихме от наш изключително ценен източник. Статията може да прочетете ТУК -б.р.)

Изборът на Борисов да се спре на Цачева е толкова нелеп и безумен, че днес опозицията буквално се втрещи и изобщо не успя да реагира на новината.

За сметка на това обаче в социалните мрежи избухна взрив от недоволство, примесено с ирония и подигравки.

Борисов, на когото за всичко са му виновни комунистите, избра за свой кандидат жената с чар на среднощна пияна кукумявка – бивша комунистическа секретарка и щерка на виден БКП деец в Плевен.

Ненапразно Бащицата кри кандидата си до последно, защото просто не е за показване.

Далеч по-стойностните Димитър Николов и Йорданка Фандъкова бяха натикани в ъгъла под предлог, че трябвало после да се правят кметски избори, а това струвало пари.

„Благодаря ви, че опазихте тайната“, каза прочувствено Борисов на членовете на ГЕРБ, които бяха изпълнили до пръсване залата в НДК. Не че те изобщо са знаели кой ще е кандидатът им за президент! Но това е една друга тема.

„Нашият кандидат е стойностен! Опозицията  /БСП/ не можа да намери толкова достоен човек“, заяви със самодоволна усмивка Вожда.

То пък ГЕРБ го извади един стойностен…

Днес на всички стана ясно защо Бойко кри кандидата си досега.

Ами от срам…

Цецка Цачева е неизбираема кандидатура и всички го знаят.

Дамата с мъжка осанка и още по-мъжки глас, дружинната на партията, е еднакво недолюбвана и от свои, и от чужди.

Цецка може да влезе на Дондуков № 2 само ако съименникът й Цецко включи в избирателните списъци двата милиона мъртви души и направи фокус те до един да гласуват за НЕЯ. Другото, което Цветанов трябва задължително да стори, е да включи на пълен оборот печатницата за герберски бюлетини в Костинброд! Друг начин няма!

С днешната шокираща кандидатура на Цецка Цачева обаче все повече се затвърждава и мнението на Skandalno.net, че Борисов иска нарочно да загуби тези избори.

Защо ли?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне. Няма как да се опълчи нито на тях, нито на ЦРУ, които го знаят повече като „агент Буда“. Тоест, ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България! Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари (същата тая отговорност-б.а.) на главата на поредния „Орешарски“.

Нима някой се съмнява, че премиерът ни е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ!?!

Пък след година-две ще се яви ни лук ял, ни лук мирисал, на поредните предсрочни избори с поредните си нагли обвинения към „комунистите“ как съсипали хубавата Му държавица. А какъв Рай им бил оставил той…!!!

В предстоящия месец на предизборни герберски циркове на нас избирателите не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието на Бащицата и да не си избираме „Майка на нацията“.

Така стоят нещата!

А останалото е „Цецка – Президент!!!“

… и смяна на националния химн с култовата й песен „Цъфнал ГЕРБ“! Skandalno.net

„ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР“ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Кой? Кой? Кой? Кой ли е наставникът му? Този тъпак не може да измисли такава схема. Сега ми стана ясно какво се крие зад въпроса „КОЙ“ Който и да е, обаче браво на него – негови са властта, лошия матриял, протестърите, парите, даже и народната любов.

  2. Нали щеше да е жена кандидатът? Какно е това чудо на снимката?

  3. Профилът и силуетът на президента са до такава степен определени предварително: русофоб, атлантик, про-западник, евро-ориентиран, българомразец, че единственото нещо което не знаем за него е името му. Отврат!

  4. ИМА ЛОГИКА. БОРИСОВ ИСКА ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ,САМО ТАКА ЛОГИЧНО МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ КАНДИДАТА ИМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЯТО Е ПОРЕДНАТА ГРЕШКА НА МАЙКАТА ПРИРОДА !!!

  5. И аз съм на същото мнение ,предстои за изпитания за България борисоф иска да се скрие и после да се върне на бял кон но сметките ще му излезнат криви..

  6. Два пъти стомна за вода се чупи. Пак има да вдига кръвното клетият премиер:)

  7. Изборът е много сполучлив, ако искате да знаете. След онова същество с „Двата часовника“, ако на това му се пипне малко косата и не се бръсне два дни, ще бъде най-мъжкия кандидат на Тиквата. Дакарва го и на поглед и на стойка и на глас че и на бицепс. А гушата под брадата… Какво пък? И Чърчил е имал същата. Не се съмнявам че може и права да пикае.

  8. Балотажът няма да е пожарникар – генерал, а пожарникар – сокол.

  9. Да си ядат кашата,която си забъркаха сами!Нема нужда от такива майки и бащи!

  10. ЩЕ КОПИРАМ ТЪПАТА ВИ СТАТИЯ И ЩЕ Я РАЗПРОСТРАНЯ СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ .ТОЛКОВА СКАЛЪПЕНО НЕЩО ДО СЕГА НЕ БЯХ ЧЕЛА И ВИЕ СЕ НАРИЧАТЕ ЖУРНАЛИСТИ .С ЕМИГРАНТСКТА ВЪЛНА КОЙ ЩЕ СЕ СПРАВИ ПО-ДОБРЕ ОТ БОРИСОВ НЕЗНАМ НО КОЙТО И ДА Е ЩЕ Е ТРУДНО КАКТО И НА БОРИСОВ ЗАЩОТО ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ МАХНАТ ОТ ГРАНИЦАТА НИ СЪС ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА .МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ !

    • Копирай я и си я закачи в рамка, ма! Борисов се оправял с имигрантите. С вицове държава не се оправя.

    • Мила, нали докторът ти каза да си вземаш редовно лекарствата? Пак си непослушна! Влошаваш се от ден на ден!

  11. Оффф , сега ме карате да крада от памперсите на бабчето, което гледам…, щото съ подмокрих от смях…ама не тъй , де…., моля ви са…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *