Шок! Моралистката Кака Лара Родила Тайно от Любовника си! Виж Тук:

Лара номинацийкиЛара Златарева, по-известна като кака Лара, която в момента се прави на моралистка в Къщата на ВИП Брадър и гледа възмутено всяка целувка между Емануела и Борислав, всъщност се оказа по-шавлива и от тях.

Досега тя твърдеше,  че се е разделила с бившия си мъж Владо Береану, защото им се развалила комуникацията и  не общували така пълноценно, както в началото на брака им. Истината всъщност беше, че през това време Лара е продължавала да си общува най-пълноценно- само че с друг мъж!

Дали за това е виновна голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, или скуката в леглото, никой не може да каже. Но вместо да се прибира вкъщи при благоверния си съпруг, тя въртяла цели две години бурна любов с оператора Веселин.

Дали на това му се казва „развалена комуникация“, или нещо друго – вие преценете.

Но докато си общували под завивките преди 5 години Лара реши тотално да удари чертата на Владо, разведе се и малко след това роди отроче на новата си тръпка. Като повечето рогоносци, през тези години Береану изобщо нямал и идея, че жена му върти страстна любов с друг, пък и че е бременна – хептен не му минавало през главата!

vlado_lara
Владо Береану и Лара във времето, когато все още бяха щастливи и влюбени!

„Научих всичко  това  от… телевизията”, сподели по време на развода си с Лара маститият журналист. Тя ми каза само, че не е щастлива с мен и иска да се изнесе в друго жилище. Беше ми криво, но даже й помогнах да си събере багажа и се разделихме кротко, за да не нараняваме дъщеря ни Бернарда.

След няколко дни с изумление чух как се изповядва пред цяла България в „На кафе“, че не ме обича, има си нов мъж и даже е бременна в шестия месец. А аз си мислех, че се изнасят с дъщеря ни, за да си почине от мен и да се опитаме да загладим противоречията.

Нов мъж, ново бебе, дойде ми като гръм от ясно небе.

Естествено, че страдах от предателството. Но минаха години и болката отшумя“, завърши тогава изповедта си Владо Береану.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *