Мария Календерска: С Бареков сме заедно от две години

Мария  КалендерскаНито съм забременяла нарочно „да вържа“ Николай Бареков, нито е станало случайно, каза любовницата на младия политик Мария Календерска. Писна ми от спекулации, но всеки има право да си говори каквото си иска.

Тя разкри, че с Ники живеели заедно от две години и бебето им е било искано и желано, а не някаква грешка. Самата Мария не се чувствала грешна, тъй като го обичала и той също я обичал. Благодарна съм му, че не разкри връзката ни преди да родя и преди евроизборите, защото има много псевдопуритани, които щяха да го разпънат на кръст. Както го правят в момента, сякаш раждането на едно дете е престъпление, размаха пръст тя.

Календерска си държала спестяванията  в КТБ, но не се притеснявала за тях. Те са под санитарния минимум и рано или късно ще си ги получа, твърди журналистката. Тя обясни и че познава Цветан Василев дотолкова,  доколкото го е виждала в телевизията.

Не искам да се спекулира с мен и детето ми, категорична е жената до Бареков, която е кандидат за депутат и твърдо смята, че ще влезе в парламента, за да спаси България от ГЕРБ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *