Мика Стоичкова изригна: Вие сте ла*на!

Мика голямаТази закана от щерката на Камата не беше към целия народ този път, а към журналистите.

Мика не можа да преживее факта, че са открили, че не живее точно в Маями, а малко селце, далеч от големите градове. И че имението на баща й се оказа обикновена къщичка, каквито ги има милиони в САЩ.  Глезената мома веднага постна гневно обръщение този път към журналистите. Аз обичам Маями. Гот ми е тук, а вие пишете каквото си искате, пишете всякакви ла*на за мен. Ето ви материал, грабвайте химикалките  и дращете настървено. На мене не ми пука! Вие сте ъгли!

С риск да бъдем обвинени за абсолютни фекалии, ще кажем на Мичето, че изобщо не ни пука кого обича и кого не. Ако ще и Аляска да обича, ако ще и Южния полюс, все ни е тая.

Освен това бихме рискували и да попълним някои пропуски в образованието й. Например тя ни нарича ъгли, но явно не се сеща, или никога не е стигала до този урок, че ъглите са три вида. Би трябвало да се досетим, че е имала предвид тъпите ъгли, но, Миче, има и остри и прави. Та кои точно си искала да визираш, остава неясно.

Иначе девойчето има защо да се нерви. Та нали журналистите бяха тези, което откриха, че Иво Аръков си пада, както по дами, така и по мъже. И се оказа, че Мика е живяла повече с приятелка, отколкото с приятел. Какво да се прави – съдба. Но за това не са виновни ъглите…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *