Ужас! Ивайла Бакалова получила атрофия на счупения си крак

Ивайла голямаВъпреки клетвите на Иван и Андрей, че Ивайла Бакалова ще е като нова след 40 дни, миската все още изпитва адски болки и пие обезболяващи.

Тя се контузи жестоко в „Къртицата“, като кракът й се оплете в мрежата след изстрелването от катапулт. Чак сега стана ясно, че крайникът й бил счупен на шест места, а не на едно, както твърдяха продуцентите.

Такава болка не съм изпитвала никога, сподели миската. Аз съм търпелив човек, трая много, смятах се за доста устойчива, но това просто беше нечовешко. Два месеца бях с протеза, придвижвах се с нея и пиех хапчета, защото повярвайте ми, адски болеше.

Когато махнаха гипса, наивно мислех, че веднага ще проходя, но се оказа, че мъките едва сега започвали.  Боли ме и права, и седнала, и легнала, но най-трудно е, когато се движа. А заръката на лекарите е да се движа колкото може повече.

Оказа се, че докато съм била в гипса, мускулите ми са получили атрофия  и само който  го е изпитвал, знае за какви зверски болки става дума. Сега хем се боря с възстановяването на костите, хем с мускулите. Придвижвам се с патерици, опитвам с бастун, но е трудно.

Боен човек съм и вярвам, че ще се оправя, но явно ще отнеме много време. Непрекъснато ходя на рехабилитация, но болките не стихват, признава тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *