Шок! Ивайла Бакалова сама кацна на Георги в Бургас

Ивайла ГеоргиСлед като се закле най-малко стотина пъти, че между двамата няма и не може да има нищо общо, Ивайла Бакалова сама докуцука до ММА-бореца Георги Станчев в Бургас.

Двойката бе забелязана да излиза след обилна вечеря в култовия от години ресторант „Златна котва“, който се намира на пъпа на града. С тях за камуфлаж имаше и още една жена, която никой не можа да разпознае.

След като близо три месеца Георги ухажва Ивайла по всички правила, влачи се като кученце след нея, моли я, заплашва я, кандардисва я, че не знае какво изпуска и направи куп простотии в нейна чест, включително потроши и студиото, за да я предпази от елиминации, тя продължи да вири нос и да го убеждава, че има свой собствен живот, в който за него няма място. Ти си глезла – обвини я дребосъкът, а тя пък му каза, че много е изстрадала и има човек до себе си, на когото може да разчита.

Накрая тя го отряза жестоко, а той пък обяви в първото си интервю, след като победи в „Къртицата“, че тя не означавала нищо за него, че всичко било игра пред камерите и ще се постарае да я забрави.

После Георги го удари на купони, а Ивайла на продължително лечение, след което на релакс в Сен Тропе. Как и защо двамата са се събрали отново, остава загадка. Вероятно парите, които спечели в предаването внукът на Георги Станчев станаха магнит за жените.

Друга участничка в „Къртицата“, уж скромната Гери, която пък бе свирепо ухажвана от Емил Каменов, също намери време да се отбие при Георги и то на събор край Средец. Тям тя се чекнеше в съблазнителни пози направо на тревата, а фотографи я щракаха заради модерната рокля, но не знаеха коя е.

Приятели на Жоро се шегуват, че засега смо леля Кети не е минала да я почерпи, но не е късно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EMkZjfmWrT8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *