Карбовски си хвърли оставката в ефир и си замина

Карбовски брадясалКарбовски се появи неглиже и брадясал  в собственото си предаване и заяви в ефир, че повече няма да го води.

„Предаването“ се запазва, обаче  без мен“ – заяви журналистът пред Косьо Филипов, който най-вероятно ще е следващият водещ.

На въпроса на Филипов какво точно се променя, освен лицето пред екрана, той отговори: „Нищо изобщо не запазваме, защото всички се опитваме се да оцелеем. Най-вероятно ще се наложи аз да се оттегля за известно време и да се заема с друг проект“, каза Мартин и допълни: „Не е важен Карбовски и къде отива той“.
С което хвърли в пълен шок зрителите, защото те очакваха обяснение защо напуска ТВ7 и къде отива.

И ако защо напуска е що годе ясно – телевизията няма пари, всичките й авоари са в КТБ и не е плащала на служителите си дълго време, а само от странични приходи под масата, пък Карбовски без пари предаване не води, то къде отива би могъл да каже.

Вместо това той разкри и защо е прекратил изведнъж отношенията си с предишната медия, в която от години работеше – Нова телевизия. „ Искам добре да се знае – не напуснах  телевизията, а напуснах продуцентите си, с които работих цели  8 години и разбрех, че  не можех да разчитам на тях. В голяма степен те не защитаваха моите лични интереси, а собствените си“.

Цяло лято Мартин прекарал в чужбина в размисли какво да прави отсега натътък. Даже не бил вече  сигурен дали иска да продължи да се занимава с журналистика. „Според мен трябва да се направи друго нещо, друг проект, който да накара политиците у нас  да заработят“, каза той, но не даде никакви  подробности.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JaZ8CyRX_tc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *