Карбовски влиза във ВИП Брадър, за да се върне в Нова

Карбовски голямаЕдно от условията Карбовски да започне отново предаването си в Нова тв било да влезе във ВИП Брадър. Така той отново щял да стане лице на телевизията и преходът към нея щял да стане плавно.

Журналистът веднага съзрял в предложението на Нико Тупарев златна мина. Хем щял да блесне пред публиката, хем да вземе огромен хонорар от престоя си в Къщата. В момента продуцентите на риалитито и Мартин  водят тежки преговори за хонорара му и за ролята, която ще изпълнява.

Той иска страшно много пари, а бюджетът ни е ограничен, издадоха от предаването. Ще се опитаме да си стиснем ръцете на сума, която ни удовлетворява еднакво, но сме сигурни в две неща. Едното е, че той ще е най-всоко платеният участник, а другото, че ще бъде звездата на формата, тъй като е човек със собствено мнение, достатъчно конфликтен и достатъчно интересен и себичен.

От своя страна Карбовски обещал да даде всичко от себе си – скандали, четене на морал, обиди, спорове, критики, забъркване на каши и всичко, което си може и с което е известен.

Единствено в момента го притеснява дали няма да седне на два стола и да падне на земята и от двата. Ако ТВ7 намери пари и възкръсне от пепелта, той ще изгуби мястото си там и няма да може да си води предаванията. Ако пък приеме предложението на Тупарев ще вземе много пари и после ще отиде при Кеворк, но там мястото не е сигурно, при Кеворк малцина оцеляват, а заплатата ще е скандално ниска за критериите на Карбовски.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *