Назначиха танцьорка на кол за съветничка в служебното правителство

Ива ЙордановаИва Йорданова, която е известна на българите с това, че се яви в Шоуто на Слави и танцува на пилон, за да се пребори с конкуренцията в „Умна и красива“, неочаквано стана съветничка на вицепремиера Илияна Цанова.

Назначението й предизвика много негативни коментари най-вече заради доста дръзкото й чекнене на кол в ефир. И заради факта, че тя ще отговаря за скрепяването на връзките с българите в чужбина по нетрадиционни методи, каквото и да означава това.

Още по-голяма изненада обаче поднесоха няколко сайта, които твърдят, че Ива е любовница на лидера на СДС Божидар Лукарски. Тя не само била една от най-големите надежди и най-новите попълнения в сините редици, но и прекалено близка  до шефа.

Папараци успели да снимат двамата как си гукат влюбено в парка, смятайки, че никой не ги вижда. Слухът пълзи упорито в синята централа, а умната и красива Ива си плете доста успешно кошницата. Сега тя ще съветва вицепремиера относно нетрадиционните контакти с българските „чужденци“. А назначението й означава, че сините и ГЕРБ вече се готвят за коалиция, тъй като служебният кабинет е на ГЕРБ, а в него вече щъкат сини калинки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сега да запише и един английски да научи и готово,ще започне контактите с чужденците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *