Изненадващи лица – просяци и милионери във ВИП Брадър

Кали1След многото предположения, спекулации и провокации, в които се въртяха различни имена – кандидати за слава и най-вече хонорари, най-после част от завесата над бъдещия Брадър беше вдигната.

На 15 и 16 септември в  Къщата ще влезе  Иво Аръков, който се кълнеше, че няма да го направи за нищо на света и за никакви пари, Камелия Тодорова, която твърдеше същото, странно и неочаквано  Ели Гигова и Елена Кучкова, Влади Въргала, ще замести Куката, Тити Папазов  ще си реве с Ива Екимова, а незнайно защо към тях ще се присъедини и Кали, която би трябвало да се грижи за бебето си.

Заедно с тях в играта със сигурност се намърдват  Йорданка Христова и Евгени Минчев, два динозавъра, които нямат нищо общо, освен че личният им живот тъне в сянка за сметка на другия, който е показен.

Всеки от участниците е по своему интересен, защото е  преминал през своите си трудни моменти.

Голямата любов на Йорданка Христова починала в САЩ, Влади Въргала дълго  живя с опасната  диагноза рак, Камелия Тодорова изобщо  не съжалява, че е избягала от България, за да  последва любимия си мъж зад Желязната завеса.  Ива Екимова пък вярва, че баща й и Дими я пазят от небето, но в същото време не е станала монахиня, грижи се за дъщеря си и се бори за новата си любов.

 Елена Кучкова пък получи стана плеймейтка с подкрепата на приятеля си политик. Ели Гигова ще се опита да доказва, че не е глезената милионерска щерка, а е постигнала всичко сама, а от Иво Аръков се очаква да краси екрана, да доказва сексуалността си и да разкрие истината за побоя над него и за раздялата му с Мика.Останалите участници и гостът все още се пазят в тайна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *