Мика Стоичкова се Озъби на САЩ! Вижте какво каза:

МикаГолямата дъщеря на Христо Стоичков не спира да плюе наляво и надясно.

Или е изнервена от бременността, или просто си е такава по характер – по-скоро второто.

Наследница на именития си и устат баща, щерката често публикува статуси и гневни изказвания срещу порядките в България, или  постъпката на някой известен.

След като се оправи с нашенските папараци и скандалната случка по време на сватбата на сестра си, г-жа Айкут се разгневи на целите Съединени щати, където живее и чака да  роди първото си дете.

Бременната булка  публикува гневен статус във Фейсбук и обвини  Америка, че не взима мерки и не може да се справи с вируса „зика“. А тя е сериозно изплашена той да не увреди неродената й дъщеря.

„Когато моите родители живееха в Африка, им ходех на гости и каквото и да се говори за този континент,  се чувствах в безопасност. Сега живея в САЩ и не смея  да отида даже до супера. Страхувам се  да не ме ухапе комар, носител на вируса зика. А това е толкова ужасно!

Пък службите не можели да се оправят със заразата. Ами пръскайте, борете се!

Америка, почисти си лайната! – призова  Мика в социалната мрежа, с което възмути дори приятелите си.

Мика е станала параноичка, коментират те. Направо е изтрещяла, споделиха още нейни приятели.

Въобразява си, че ще бъде ухапана от комар, което ще увреди бебето. Откакто прочете, че този вирус се отразява на плода и  бебетата се раждат с хидроцефалия, няма мира ни денем, ни нощем и не смее да излезе от къщи.

Дано роди по-скоро и да миряса, защото предизвиква огромна истерия у всичките си познати във фейсбук, особено у бременните, стискат палци близките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *