Владимир Путин – „Миротворец“-ът ВЗРИВИ Ню Йорк! + ВИДЕО Виж Тук:

1

Путин МиротворецТелевизионният канал CBS пусна материал за необичайно, но много показателно  събитие с главен герой  Владимир Путин, случило се  в мегаполиса Ню Йорк.

В телевизионен репортаж те показаха огромен плакат на руския президент, спуснат от неизвестни лица на Манхатънския мост в най-големият град на САЩ..

Размерите на плаката са приблизително 6 на 9 метра и представят Владимир Путин на фона на руския национален флаг, с надпис в долния край „Миротворец“.

След известно време Нюйоркската полиция предприе мерки за свалянето на плаката. Служителите на реда са заявили, че в момента проверяват записите от охранителните камери, с цел да разберат кои са лицата, замесени в тази проява.

Полицаите не са пояснили какъв закон е бил нарушен от симпатизантите на руския премиер, решили да спуснат транспаранта.

На 7 октомври, Владимир Путин празнува рожден ден. Това дава основание да се направи извода, че акцията на неизвестните американци е свързана с личния празник на руския президент.

След публикациите с портрета на Путин в американските вестници и социални мрежи, нюйоркчани избухнаха с различни коментари, повечето от които възторжено приветстват постъпката на неизвестните си към момента съграждани.

Тази акция на обикновени американци, показва ясно, че народът в САЩ не одобрява политиката на войни, водена от техните управници, и по-специално взелата необичайни и плашещи размери, агресия на САЩ спрямо Русия и Китай! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Истина е, че когато Русия беше на върха на източния блок, нямаше никакви войни и вражди между отделните държави, за разлика от държавите в западния блок. Не само това, но западните господари подклаждаха и финансираха войните. Така например, когато Иран и Ирак воюваха, те финансираха и двете страни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *